Hur man installerar ett Flowmaster ljuddämpare på en Mustang

Flowmaster pionjärer de förbättringar som har gjorts byta ut halsdukar är en av de vanligaste förändringarna för dem som vill få lite mer av sin bil. Den avgasljud som en Flowmaster ljuddämparen gör är mycket mer aggressiv än de stock halsdukar som Mustangs kommer med. Nu när flowmaster gör direkt ersättning halsdukar någon gör-det själv Mustang ägare kan ändras från lager ljuddämparen till en Flowmaser ljuddämparen på sin egen bakgård. Saker du behöver
stödbenet
bågfil eller roterande verktyg
Stål-fil Sida 2 1/2-tums avgaser U-klämma
Wrench
Visa fler instruktioner

en

Brace avgasröret genom att placera en stödbenet nedanför avgasröret. Stödbenet håller röret från att falla när ljuddämparen är avskuren röret.
2

Skär den ursprungliga ljuddämparen från avgasröret direkt bakom ljuddämparen med en bågfil eller roterande verktyg. Debur den skurna kanten av avgasröret med en metall-fil för att runda över vassa kanter.
3

Demontera original ljuddämparen från ljuddämparen-kroppen mount genom att dra ljuddämparen mot centrum av den Mustang.
4

Placera flowmaster ljuddämparen monteringskrok in i ljuddämparen-kroppen mount genom att skjuta in kroken i löparen bussningen i mitten av fästet.
5

Push ljuddämparen på avgasröret. Röret glider in i röret som sträcker sig ut från baksidan av ljuddämparen.
6

Placera en 2 1/2-inch U-klämma runt fogen mellan ljuddämparen och avgasröret och säkra klämman i plats genom att dra åt de två skruvarna. Om Mustang är en GT med dubbelt avgassystem, fyll samma process med den andra ljuddämparen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84143.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.