Hur man modifierar en 1982 Honda Civic

Den 1982 Honda Civic är snabbt på väg att bli en klassisk bil. Nu över tjugofem år gammal, kan 1982 års Civic registreras i många stater som en klassisk bil. Ändra 1982 Civic, är dock inte särskilt lätt. Brist på tillgängliga bolt-on delar till bilen innebär att eventuella ändringar måste vara mer kreativ än att bara köra till din lokala delar butik och köper upp kit för att installera på en eftermiddag. Saker du behöver
Aftermarket aluminiumhjul med idrott däck
sen modell Honda Civic Seats
Stick-on Färgtoning
Aftermarket stereo med utbytta högtalare
Visa fler instruktioner

1

Byt lager och däck med eftermarknaden prestanda däck monterade på något överdimensionerade hjul. Tidig hjulsidor för Honda Civic gör lite för uppkomsten av dessa bilar, men eftermarknaden hjul snabbt uppgradera inte bara hanteringen av bilen, utan även utseendet, med många aluminiumhjul utlåning bilen utseendet på tidigt 1980-tal bilar rally race. Satsa på hjul som inte skaver på framskärmarna, men som fortfarande är något större än lager för bästa prestanda.
2

Ta bort lager sätena och ersätta dem med senare modell Honda Civic Seats. Ibland kan god-condition säten hittas i rädda varv, och de bult i stället för de ursprungliga beståndet säten utan modifikation. Sen modell säten ger extra stöd för ryggen och komfort, samt ger en fin kontrast mellan den gamla bilen och den nya.
3

Installera eftermarknaden fönster färgton. Fönster färgton gör mer än att bara göra bilen ser bättre ut, det hjälper också skydda interiören från effekterna av solen. I äldre bilar, är det vanligt att instrumentbrädan att spricka och missfärgas. Om du har renoverat insidan av bilen för att gå tillsammans med den uppgraderade säten, är det viktigt att skydda det arbete du har gjort. Undvik toning med alltför mörka nyanser, men som i många stater, är Färgtoning övervakas av brottsbekämpningen.
4

Byt beståndet stereo med en eftermarknad huvudenhet, sedan ersätta ledningar stock högtalaren med tyngre gauge ledningar. Eftermarknad huvudenheter kallas "Enkel DIN" enheter montera in 1982 Honda Civic utan ändringar, även om stereon ledningsnätet kan behöva bytas ut. Om du aldrig har ändrat en bil stereo innan, kan det vara en bra idé att ha en professionell utföra arbetet. Slutligen, ersätta stock högtalarna strut med högtalare anpassade till produktionen av den nya stereon. Detta kommer att säkerställa den bästa möjliga ljudkvalitet när du kör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86846.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.