Megasquirt 3,0 Vs. 3,57

Den Megasquirt är en universell , programmerbar elektronisk bränsleinsprutning controller tillverkad av Bowling & Grippo . Den Megasquirt familj av EFI regulatorer har flera olika modeller, inklusive de 3,0 och 3,57 versioner , som båda är mycket lika . Funktioner

Både Megasquirt 3.0 och 3.57 har en Motorola 68HC908 processor och en Motorola MPX4250AP MAP -sensorn för att styra bränsle och gnisttändning . De båda använda standardmetoder bil sensorer i deras funktion , såsom kylvätsketemperatur , insugsgrenröret lufttemperatur, gasreglageläget och syre. Båda är fyra av sex inches i dimension .
Skillnader

Den största skillnaden mellan den Megasquirt 3.0 och 3.57 är att 3,57 är en ytmonterad enhet ( SMD ) och 3.0 har ett genomgående hål ombord . Med en SMD ombord , behöver hål inte borras i första hand , och komponenterna är mindre och ofta billigare än hålmonterade komponenter .
Överväganden

Eftersom Megasquirt styrenheter är gör-det -själv- skivor , sätter man ihop kräver viss teknisk know -how . Bowling & Grippo rekommenderar att du vet hur man monterar och testar elektroniska kretskort , för att skära aluminium , samt att installera eller anpassa en högtrycks bränslesystemet i bilen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86695.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.