Hur man installerar ett Front dragkrok på en Jeep Liberty

Installera en dragkrok till din Jeep ger dig möjlighet att dra last, ger platser att bogsera från och ger också en plats att lägga till tillbehör som lasthållare. Det finns många dragkrok tillverkare som gör dragkrokar till Jeep Liberty som Reese, Hidden Hitch och Curt. Dragkrokar är indelade i klasser som alla har olika storlekar, former och bogsering kapacitet. Klass III missöden klarar av mindre påfrestande dragande och kan hala 5,000 pounds, vilket är ett säkert viktgränsen för en Jeep Liberty. Saker du behöver
skruvmejsel
Spetstång
10 mm hylsa
Ratchet
19 mm hylsa
19mm öppen nyckel
Visa mer instruktioner
Bumper och fascia borttagning
1

bort grillen och stötfångaren från framsidan av Jeep. Det finns två fästelement belägna längs hjulet väl på varje sida. Dra ut mittstiftet varje fästelement och ta bort båda delarna. En skruvmejsel eller tång fungerar bäst för det här jobbet.
2

Ta bort de tre stiften som håller stänkskyddet till stötfångaren. Bakom stötfångaren finns en 10 millimeter bult och mutter som måste tas bort med en spärr och uttag. Denna bult ligger intill blinkers.
3

Ta bort de två push-pin fästelement som ligger intill servostyrning svalare linjer på framsidan av Jeep. Dessa är bäst nås från framsidan av Jeep. Dra ut de två fästanordningarna sitter på den nedre stänkskydd av främre stötfångaren på Jeep
4

. Använd nål-tång för att utföra det här steget.
5

Ta bort de tre fjäril fästen på vardera sida som håller fast den främre delen av stänkskärmen till grillen av Jeep. Dra ut varje fästelement med tång och grillen ska vara klar för borttagning. Börja på ena sidan, och när du tar bort stötfångaren LOSSA turn sele signalkablar. Upprepa på motsatt sida. Addera Hitch installera
6

Placera hitch i läge och skjut en bult genom insidan av ramen järnväg och genom ett hål av trailern skumt. Med handen åt en mutter på bulten och upprepa processen på andra sidan. Med två bultar säker, undersöka hitch för uppriktning och montering.
7

Placera hitch så att de återstående fyra bultar kan införas genom ramen och in i sina respektive bulthål. Använd 19 mm hylsa för att dra åt alla bultar när de har installerats. Sätt in 19 millimeter skiftnyckel i ramen och säkra huvudet på bulten till fullo dra åt stöd bultarna.
8

tillbaka främre stötfångaren med alla fabriken hårdvara som togs bort med stötfångaren i första sektion. Kontrollera för montering och vara säker på stötfångaren är nivån en gång installerat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83510.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.