Hur anpassar jag en 1985 Chevy S10 Blazer eller Tahoe?

I 1983 års modell introducerades den medelstora Chevy S10 Blazer, en lastbil-baserad produkt som snart skulle skapa ett helt nytt segment av motorfordon. Fram till den punkten de enda som produceras stadsjeepar var full storlek Chevy K5 Blazers, Suburbans och Ford Broncos - alla utrustade med V-8 motorer. Införandet av medelstora S10 Blazer bevisade det fanns en marknad för mindre stadsjeepar, vid en tidpunkt då SUV var inte ens ett hushåll värld. Eftersom den ursprungliga mid-size SUV, S10 Blazer, och mer välutrustade Tahoe trim nivå, har en speciell plats i hjärtat hos många entusiaster. Dessa medelstora stadsjeepar är stora anpassa så många eftermarknaden delar har skapats för dem på grund av deras rungande framgång på marknaden. Instruktioner
1

Byt din 1985 Chevy Blazer s 2.5 L inline-fyrcylindrig motor med 4,3 L V-6 från senare årsmodeller av samma generation. I 1985 års modell av denna SUV erbjöds endast med en 2,5 L motor som producerade 92 hästkrafter, vilket var en förbättring jämfört med de första två årsmodeller, men bleknade i jämförelse med 200 hästkrafter 4,3 L V-6 som debuterade under 1992-modellen år.
2

Byt utskjutande truck-stil stötfångare utrustade på 1985 Chevy S10 Blazer med kroppen-formade enheter som på en personbil. Detta kommer att effektivisera utseendet på din S10 Blazer SUV och öka aerodynamiken. Måla dessa för att matcha din lastbil är nödvändig för att skapa ett enhetligt utseende som kommer att modernisera det estetiska i din mitten av 1980 SUV.
3

Måla dina sideview speglar för att matcha kroppen och främre och bakre fascias av ditt fordon. Den 1985 Chevy S10 Blazer var utrustad med plast eller krom täckta speglar sideview. Måla dessa för att matcha kroppen kommer att lägga till den strömlinjeformade estetiska i ditt fordon.
4

Eliminera din dörrhandtag genom att lägga till en rakad dörr kit till din 1985 Chevy S10 Blazer. Standarden plast dörrhandtag på din Blazer är tillräcklig för sitt syfte, men deras plast konstruktion går fordonet. Rakad dörrar ger en slät look för din bil och accentuera den strömlinjeformade estetiska tillhandahålls av sideview karossens färg backspeglar och främre och bakre fascias.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96276.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.