Installera bromsspak i en Jeep

Genom att installera en broms controller i din Jeep kommer du att kunna dra släpfordon med elektriska bromssystem. Precis som namnet antyder är dessa bistå fordonet under bromsningen, mildra ytterligare risk för släp. I vissa stater släpvagnsbromsar krävs för specifika släpvagnsvikt. Kontakta din lokala DMV kontor för information om din plats. Du kan installera en broms controller i din Jeep i ett par timmar med några vanliga verktyg. Saker du behöver
Brake controller
Kabelsats
Butt kontakter
Scotch lås kontakter
eltejp
Tänger
Wire strippor
Drill
Skruvmejsel

Visa fler instruktioner
1

Hitta en idealisk monteringsplats för broms controller. Detta borde vara inom räckhåll för föraren och en lätt plats att köra kablarna till bromspedalen och bilens batteri.
2

Håll konsolen mot instrumentbrädan och borra två skruvar genom plattan och i instrumentpanelen. Håll bromsen regulatorn mellan konsolen och fäst med de två skruvarna på vardera sidan.
3

Guide vita och svarta kabeln från regulatorn till förarsidan fotutrymmet. Kör dem genom gummit Grommit i brandväggen och in i motorrummet. Kör dem längs kroppen av fordonet till batteriet.
4

Lossa terminal bultar med en skiftnyckel och skjut den svarta kabeln i den positiva polen och den vita ledningen i den negativa polen. Dra åt terminala bultarna.
5

Guide den röda kabeln från regulatorn till växeln placerad bakom bromspedalen. Anslut denna kabel till kabeln från switchen med en scotch låsanslutning. Denna typ av kontakt fungerar genom att placera en tråd under varje spår och stänga spärren.
6

Kör blå kabeln från bromsstyrningen på ena sidan av fordonet och hela vägen till bagageutrymmet av Jeep. Anslut denna kabel till den blå kabeln från trailern ledningsnätet med en butt-kontakt. Denna typ av kontakt fungerar genom att placera en strippad tråd i varje ände och komprimera med en tång.
7

Wrap alla anslutningar i eltejp och fästa lösa sladdar med buntband.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86848.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.