Audi A4 Efter Market Performance

Den tyska biltillverkaren Audi tillverkar högkvalitativa prestanda fordon som kombinerar lyx med sportighet. Audi A4, en ingångsnivå fyradörrars sedan, har många eftermarknaden uppgraderingar som kan tillsättas för att öka bilens väg prestanda och estetik. Däck

Däcken som är standard på en A4 kan ersättas med high-end prestanda däck för att förbättra bilens körbarhet. Performance däck har oftast bättre möjligheter för att gripa vägen och göra kontrollerade svängar. Eftermarknad däck på en A4 tillåter förare och passagerare att uppleva en jämnare gång samt.
Avgassystem

Audi ägare kanske vill förbättra bilens avgassystem, eller delar av det, för att förbättra prestanda. Hela systemet kan ersättas, eller ägarna kan välja att uppgradera bara rubrikerna eller avgaser tips. Äldre modeller av Audi A4S (2002 och tidigare) har enstaka avgasrör som kan förbättras genom att lägga till en andra avgasröret för en effektökning.
Insug

Eftermarknad förbättringar till en A4-intag kan ge bilen mer hästkrafter. Ett intag system som möjliggör fritt flödande luft kan förbättra luften emot av motorn för att förbättra den totala makten.
Motor

A4 ägare har möjlighet att byta ut standard motor i en A4 till något mer kraftfull, såsom en Turbo eller V6. Denna typ av modifikation kan skapa en mer ändamålsenlig och effektiv racing fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96130.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.