Hur man installerar Dimljus på en Honda Accord

Honda Accord bilar ibland kräver mer framåt belysning, och kan dra nytta av tillägg av dimljus. Installationen av dimljus kan ge så mycket som 55 watt för att skära igenom lågaktivt luftfuktighet och extrema körförhållanden, och finns i en mängd olika färger och former. Den genomsnittliga bakgård mekaniker kan installera ett par dimljus till en Accord i ca 30 minuter. Saker du behöver
Kabelskalare /cutter
eltejp
Skruvmejsel
Dimljus kit
Visa fler instruktioner
1

Välj ett läge för dimljusen genom att hålla dem på olika platser på den främre stötfångaren området. Detta är viktigt, eftersom det kommer att bestämma ljusets väg, vinkel och det belysta området. Den närmare centrum de är, kommer de tätare ljusbilden vara. Ju längre ut de är, desto bredare mönstret kommer att vara (och inte så fokuserad). Den stramare mönster kommer att fungera som långväga höga balkar, och det bredare mönstret gör en bättre dimma eller köra ljus.
2

Montera dimljusen på plats genom att borra små hål för att rymma de fästen. De flesta Honda Accords har frivilliga områdena dimljus på den nedre delen av stötfångaren kjol, täckt av plast fyllmedel. Genom att ta bort dessa utfyllnadspaneler (de hoppar ut mot framsidan), kan utrymmet användas för eftermarknaden ljus, och borde redan ha fästpunkter direkt ovanför dem. Skruva fast fästena på plats, sedan skruva i dimman lätta. Peka dem i en allmän riktning, eftersom de inte kan riktas med precision tills de fungerar.
3

Wire lamporna genom att köra ljuset spårvidd pluspol tråd från en dimma ljus till den andra, skarvning dem tillsammans med en tredje tråd som löper på insidan instrumentbrädan. De lätta parentes ska jordas till ramen på bilen, och eftersom Accord stötfångarna är plast, måste en negativ tråd köras från båda konsolerna till en jordad plats. Vissa lampor kommer att ha en separat negativ tråd, som kan vara jordade. Inne i bilen, ta en pluskabeln och köra det genom en övergång till en varm terminal i gruppcentralen. Avtalen har sina säkringar placerade till vänster om förarsidan, under en frontpanel. Välj ett icke-kritiskt system, som "Acc" eller "Radio," och tryck ledningstråden i ena sidan av säkringen s pin. Detta kommer att slutföra en krets med dimljus, och de bör båda tänds när brytaren är vänt. Linda alla skarvar med en liberal mängd eltejp.
4

dölja ledningarna genom att vika in den i sprickor eller fästa den på undersidan av stötfångaren kjolen, och montera brytaren till en lämplig plats på frontpanel. Switchen typ kan variera, men oftast kommer de att ha ramar som kan skruvas in i plast med minimal ansträngning. Genom att vrida på dem och dra åt bulten medan de pekade rätt
5

Rikta dimljus . Bulten stramar i medurs riktning, men bör inte åt för hårt. Dimljusen ska inte studsa eller flytta i rörelse, men de kan skadas av konsoler som sitter åt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83902.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.