Hur till Öka Hästkrafter & Vridmoment på en 93-98 5.9 Diesel Cummins Motor Hem

Den 5.9L Cummins dieselmotor, installeras främst i Dodge lastbilar, men också monteras i husbilar, är kanske mer mottaglig för anpassning än praktiskt taget alla andra Motorn erbjuds innan de nya dieselmotorerna började att slå marknaden. Med en många antal alternativ för att öka kraften i dessa motorer, är den första uppgraderingen att alla seriösa entusiasten bör åtar sig också en av de minst dyra - men mest effektiva - så att du kan bygga på ytterligare makt adderare tills din bränsleekonomi och effekt mål uppfylls. Saker du behöver
modul Diesel tuning med övervakning skärm
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera sub-dash diagnostiska porten på din Cummins-drivna husbil. Det kommer att vara placerad nära dörren, nedanför instrumentbrädan, nära vänster knä när du kör.
2

Installera diesel programmerare ingår bostäder på instrumentbrädan i husbilen genom att ta bort locket från den dubbelsidiga montering tejp och trycka kåpan ordentligt på instrumentbrädan. Installera höljet nära till A-stolpen, i stället för framför ratten. Programmeraren avläsning ska vara i en position där du kan titta på det snabbt, men inte ta ögonen från vägen eller blockera din sikt över vägen.
3

Kör tråden som kommer installera i sub streck diagnostisk port genom öppningen i höljet och tryck programmeraren på plats i sitt hus, sedan dra kabeln ner på baksidan eller på sidan av instrumentbrädan.
4

Installera programmerarens sele in i sub streck diagnostisk port, trycka ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86692.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.