Så här ändrar en Chip Car Computer

Ändra bilens ECM, eller Electronic Control Management, gör chip du uppdatera din bil med koder som kan hjälpa med fordon problem. Bland annat kan nya ECM-koder möjliggör bättre prestanda och gas körsträcka. Du kan använda en kod läsare för att läsa bilens aktuella koder och avgöra om eventuella nya ska laddas till ditt fordon. Ändra bilens ECM chip är lämpligt om det har förekommit påminner eller om du har prestandaproblem med fordonet. Saker du behöver
kodläsare
Uppdaterad auto-koder (tillgängliga online eller via CD /DVD)
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en fabrik felsökningsverktyg eller eftermarknaden kodläsare som kan programmera.
2

Skaffa uppdaterade mjukvaran för bilens ECM chip genom att ladda ner programvaran från fordonstillverkaren webbplats eller med hjälp av en CD /DVD. Sök på särskilda fordon hemsida och leta efter uppdaterade ECM koder, om tillämpligt.
3

Avgör om uppdateringar är nödvändiga för din bil genom att forska nya återkallelser. Detta kommer att ge dig information om specifika märken, modeller och år för fordon och problem om något.
4

Använd ett verktyg kodläsare för att hitta aktuell programversion lastat på våra fordon. Anslut kodläsare i din fordon anslutningsport under ratten. Se den specifika koden läsaren du använder för att bestämma lämplig instruktioner för installation av kodläsare i din bil.
5

Anslut kodläsare i din dator med hjälp av de medföljande kablarna.

6

Ladda specifika uppdateringar på din kodläsare från datorn. De riktningar som finns med din kod Läsaren bör innehålla detaljerade anvisningar om hur du kopierar ECM-koder till din kodläsare. Anslut kodläsare i din bil
7

och se till att deras är en tillräcklig tillförsel av ström vid uppdatering av koder på dina fordon ECM chip. Uppdatera koderna till ditt fordon ECM chip genom att hänvisa till lämpliga bruksanvisningen med ditt fordon kodläsare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85846.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.