Hur du ändrar en End Track Rod

länkhuvuden har många olika användningsområden. Vissa människor använder dem för att bygga anpassade 4-länkar, andra för ändarna dragstångsförlängningar och kopplingar. De är ganska mångsidig, och beroende på vad du vill bygga, har du några alternativ. Ändra dem är bara lite knepigt och innebär lite planering beroende på placering. I detta fall kommer vi att använda ett lyft Jeep som ett exempel, en utrustad med en 4-link och spolar. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Wrench in
Hammer
skruvmejsel
Måttband

Visa fler instruktioner
1

Hissa upp bilen med domkraft och placera den på pallbockar. Se till att bilen är säker innan du kryper under den.
2

Demontera skruven som håller stången änden på plats. I allmänhet är det en mutter och bult kombination, så använd 3/8-tums Ratchet och skiftnyckel för att ta bort skruven.
3

Släpp stången änden av fästet. Detta bör bara släppa på sin plats, men det kan ta lite tweaking beroende på hur mycket utrymme kolvstångsänden har att arbeta med.
4

Placera en skiftnyckel på låsmuttern som låser stången ände på plats, och vrid stångänden ut av länken. Om stången änden är ordentligt på plats, sätta en skruvmejsel i mitten av stången slut att vrida av för hävstångseffekt. Länkhuvuden kommer i vänster-och höger trådar, så om det inte lossnar i en riktning, prova den andra.
5

Lossa låsmuttern bort den gamla staven slutet, och placera den på den nya staven slutet.
6

Skruva den nya staven änden i den ursprungliga länken. För god anpassning, se till att det skruvas det i så hårt som den ursprungliga stången slutet. Du kanske vill mäta den motsatta länken med ett måttband för att se till att de matchar.
7

Placera stången änden i den ursprungliga fästet och skruva den på plats.
8

Dra åt låsmuttern på kopplingen med en skiftnyckel. När allt är skärpt, sänker bilen av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83236.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.