Hur man bygger ett luftintag för en 4Runner

Toyota 4Runner har varit en stöttepelare i Toyota SUV lineupen från den tidpunkt den första modellen byggdes 1984. Sedan det året, rankar 4Runner konsekvent i topp tio i SUV på den amerikanska marknaden. Den 4Runner levereras med en V6-motor som skjuter ut omkring 250 hästkrafter. Även om det är mer än tillräckligt med kraft för de flesta bilar, behöver 4Runner lite extra skjuts som den väger £ 5330. Ett snabbt och enkelt sätt att lägga till ett tiotal extra hästkrafter är att lägga ett högt intag prestanda luft till motorn. Saker du behöver
4Runner luftintag kit
skruvmejsel
Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en plats från trafik. Öppna huven. Anslut den huvudsakliga intaget röret till den vinklade silikon insugningsröret genom att skjuta silikon förbindelsen över huvud insugningsröret. Dra åt slangklämman på silikonslang med skruvmejseln.
2

in den andra änden av den huvudsakliga intaget röret i värmeskölden öppning.
3

Placera filtret adaptern på konan filtret och placera den stora slangklämman på adaptern. Dra åt slangklämman med hjälp av skruvmejseln.
4

Placera slutliga silikon slangen på undersidan av filtret adaptern och plats en slangklämma på det och dra det. Placera den andra sidan av silikonslang på stora intaget röret som sticker in i värmeskölden.
5

Placera skum isolering runt kanten på värmeskölden. Placera motsvarande bokstav fästena på värmeskölden s borrhål som överensstämmer med bokstaven på fästet. Använd spärrfunktion för att dra åt fästet och muttrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86306.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.