Hur man installerar ett Vogtland i en Mustang

Vogtland är tyskt företag som specialiserat sig på att tillverka och sälja racing fjädrar för många olika fordon. Ford Mustang är en sportig bil som bygger på en plattform som delas med andra Ford-bilar. Många Mustang ägare lägger racing delar till sina bilar för att förbättra effekt, hantering och utseende. Tillsatsen av Vogtland fjädrar kan sänka och stelna Mustang upphängning, vilket kan förbättra hanteringen och ge bilen en lägre tyngdpunkt. Saker du behöver
Ordet jack
rörtång
2 pallbockar
10mm skiftnyckel
18mm socket
Ratchet skiftnyckel
Visa fler instruktioner

1

Placera en domkraft under bilens domkraftsfäste närmast hörnet av bilen du vill börja arbeta på. Lossa hjulet muttrarna med en rörtång. Höj domkraften tills hjulet befinner sig på marken. Placera en pallbock under ramen järnväg, sedan sänka domkraft tills vikten på bilen vilar på stödbenet och suspensionen hänger fritt. Avsluta att ta bort muttrarna och ta bort hjulet. Upprepa för den andra sidan av bilen.
2

Ta bort bulten från den flexibla bromsledningen fäste i förarsidan inre hjulhus med en 10mm nyckel. Låt bromsledningen hänga fritt så att det inte skadas när du installerar den nya Vogtland våren.
3

Avlägsna bulten från den nedre änden av stötdämparen montering med en 18mm hylsa och spärrnyckel. Dra ner på axelhuset med ena handen, samtidigt som du trycker uppåt på den befintliga fjädern med den andra handen. Dra fjädern ur dess fäste när botten av fjädern rensar sin pinne på toppen av axelhuset. Ta bort fjädern från bilen.
4

Skjut övre änden av Vogtland fjädern in i den övre fjädern abborre på toppen av det inre hjulet väl bostäder, sedan samtidigt dra ned på axelhuset för in nedre änden av fjädern i sin pinne på toppen av höljet. Skjut axelhuset uppåt, sedan ersätta den nedre chock monteringsbulten och dra åt den. Byt bromsledningen och fäst den med den ursprungliga bulten.
5

Upprepa proceduren för att byta passagerarsidan våren. Byt hjulen och dra åt fästmuttrarna med en rörtång. Hissa upp bilen med domkraft och ta bort domkraften, sedan sänka domkraft tills hjulen är på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86280.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.