Hur man installerar en kamera i bilen & Ström till Internet

Installera en kamera in i en bil kan tjäna många olika syften, såsom medhjälp backa ur parkeringsplatser. Ansluta kameran till en live videoström, kan dock lägga en stark touch av trygghet liksom. Detta möjliggör konstant övervakning av insidan av bilen, och kan hjälpa till att förhindra stöld. Installera en videoström i ett fordon är en relativt enkel process. Saker du behöver
1 netbook med mobil bredbandsanslutning
1 DC-AC-omvandlare Review 1 webcam
Visa fler instruktioner
1

Placera omvandlaren enligt passagerarens framsätet. Anslut omvandlaren och in i cigarett uttaget, kör kabeln längs sidan av mittkonsolen. Säkra omvandlare med skruvar eller kardborreband på brädan.
2

Montera kameran på plats med antingen skruvar genom stativet för webbkamera eller kardborrband till botten av webbkameran montern.

Billiga 3

Anslut webbkameran till netbook (oftast via en USB-port). Kör webbkameran kabel på en plats som inte kommer att vara lätt att trampa på. Det kan vara nödvändigt att använda USB sträcker kablar beroende på avståndet webbkameran är från netbook.
4

Anslut netbook i omvandlaren, och slå på den. Se till att den är ansluten till Internet, och logga in på en live streaming webbplats som Stickam att testa webbkameran. Lämna videoströmmen öppen för en ständig ström. Ställ in datorn för att inte stänga av när locket är stängt (detta görs vanligtvis under operativa programmets "inställningar").
5

Secure netbook under passagerarsätet med kardborreband.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84203.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.