Hur man byter en Mazda luftinsugsslang

Luftintaget på en sökmotor kan luft sugas in i bilen, både kyla ner motorn och blandas med bränslet för att skapa förbränning. Ju kallare luften som sugs in i intaget, utför bättre motorn. Intaget består av ett intag slang, elektriska sensorer och ett koniskt filter. Du behöver i allmänhet att byta filter med jämna mellanrum för att upprätthålla en fri passage till motorn, men det är klokt att också ersätta intaget slangen som uppbyggd inuti slangen tenderar att gå obemärkt förbi. Alla fordon har luftintag, inklusive alla Mazda bilar och lastbilar. Regelbundet intag underhåll är nödvändigt för att hålla din Mazda igång på alla cylindrar. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
ersätter intag slang
Visa fler instruktioner
1

Stäng av Mazda och koppla den negativa batterikabeln.

2

Lossa båda elektriska anslutningar som körs in i beståndet luftintaget slang. De är tråd-utnyttjas så att de enkelt kan kopplas ur.
3

Ta avluftningsventilen från toppen av intaget slangen. Dra ut den sista kvarvarande lilla slangen från insugningsslangen.
4

Lossa slangklämmorna vid båda ändarna av intaget slangen med skruvmejsel. Dra försiktigt intaget slangen ut.
5

Sätt i den nya intag slangen i där du bara drog den gamla från. Dra åt de två slangklämmor i båda ändar med platt skruvmejsel.
6

in den lilla slangen vevhus i den öppna porten på intaget slangen och anslut avluftningsventil tillbaka in i nya insugningsslangen .
7

Anslut både elektriska anslutningar till det nya intaget slangen och anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86253.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.