Hur Wire en 7 Propp Way Trailer

Elsystemet för en stor släpvagn är mer komplex än det elektriska systemet för en liten släpvagn. Till skillnad från sina mindre bröder, stora vagnar kräver ofta extra lampor, separat sväng och handbromsen, och även elektroniska bromsar. Medan en fyra-wire trailer plugg kan fungera för en liten släpvagn, är denna typ av kontakt inte lämplig för anslutning av en stor släpvagn till en bil. Att dra en stor släpvagn, behöver du en sju-tråd (eller sju-vägs) trailer plug. Saker du behöver
Seven-vägs bil-side trailer tråd kabelnätskontakt
Elektriska tänger
Skruvmejsel
Wire Skarvhylsa terminaler
Installerad elektroniska trailer bromsenhet
Visa mer Instruktioner
1

Dra alla trådarna isär på släpvagnen sele. Lossa skruvarna som håller husen baklyktan till bilen. Dra försiktigt husen svans lampa fria från slutsignalens ramar som om du ska ersätta svansen glödlampor lampa ljus. Varje tråd i bilen bakljus församling är oftast märkta med en självhäftande flagga nära botten av svansen lamphuset..
2

Placera en av kabelskarvdon över vänster baklykta jordkabel Placera den fria änden av den vita kabeln från släpvagnen kabelnätskontakt i tråden Skarvhylsa och crimp kontakt så att Skarvhylsa gör en mekanisk koppling via ledarpar.
3

Place en andra hopkopplingshylsa kontakten på den elektriska bromsen utgående tråd. Placera den fria änden av den blå kabeln från släpet kontakten i tråden Skarvhylsa och crimp kontakten vidare till ledarpar.
4

Slip en ny tråd Skarvhylsa över höger bakljus tråd. Sätt in den fria änden av den gröna kabeln från släpvagnen selen i tråden Skarvhylsa och crimp kontaktterminalen att göra anslutningen.
5

Placera den fjärde kontakten hopkopplingshylsa över tråden märkt "tillbehör. " Sätt i den svarta kabeln från släpvagnen selen i Skarvhylsa terminalen. Crimp kontaktterminalen att göra anslutningen.
6

Placera femte hopkopplingshylsa över blinkers tråd på bakre vänstra sidan av fordonet. Sätt in den fria änden av trailern sele röd tråd i Skarvhylsa. Crimp kontaktterminalen att ansluta ledarpar.
7

Slip sjätte Skarvhylsa över höger blinkers tråd. Placera den fria änden av den bruna ledningen från släpvagnen selen i skarven kontakten. Crimp kontaktterminalen att göra kopplingen mellan trådarna.
8

Placera sjunde Skarvhylsa över tråden som belyser backup lampor. Sätt in den fria änden av den gula ledningen från kabelstammen i skarven kontakten. Crimp kontaktterminalen att den mekaniska förbindelsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84616.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.