Hur du anpassar en S10 Pickup

Den Chevy S-10 är en av de längsta säljande och mest populära lastbilar för Chevrolet. På grund av denna popularitet, har eftermarknaden entusiaster gjort sina S-10s passar deras personligheter. "Slående" eller förvandla din bil till en "låg ryttare," till exempel, har nyligen filtrerades genom den europeiska tuner bilmarknaden och har hittat ett hem med lastbil entusiaster. Saker du behöver
Sänkningssatser
lågprofildäck
Air Ride systemet
Dra block
Chevy small block V8 motor (tillval)
Visa fler instruktioner

1

Installera sänkningsfjädrar att sänka fjädringen. Sänkningsfjädrar kan hjälpa dig att släppa den totala höjden av dina S-10 3 inches i fronten och 4 inches i baksätet. Inte bara denna hjälp för att sänka bilen, kommer det att minska hjulhuset gap (mängden utrymme i hjulhuset), och det kommer att hjälpa med kurvtagning förbättring genom att sänka lastbilar tyngdpunkt.
2

Installera lägre profil däck. Lägre profil däck gör den totala diametern på däcket mindre, vilket innebär att S-10 ännu närmare marken. Detta görs vanligen samtidigt eftermarknaden fälgar är monterad på fordonet. Trots nya fälgar behöver inte sänka lastbilen, de ser generellt bättre, är lättare än lager och ser bättre ut på sänkta fordon.
3

Byt fabriken chocker med anpassade air ride-system. Air Ride chocker kan du sänka din bil och höja bilen med tryckluft. Detta brukar kallas "säcken" eftersom de chocker är gummi blåsor. Detta är det ultimata sättet att sänka din S-10 samtidigt hålla den körbar på stadens gator.
4

Installera dra block. Dra block montera på ramen för S-10 och ger ett gnistregn när du sänker luftstötdämpare. Vintage lägre ryttare red faktiskt på sina ramar för att skapa gnistor, men med hjälp av dra blocken kommer att förhindra de skador som rider på ramen kan orsaka din S-10. Dessa ska endast användas på fordon utrustade med Air Ride system.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95169.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.