Gör det själv bilstol

Bil klädsel kan vara enkel att installera och ta hand om av bilägaren. För att skapa en unik, polerad look till ett fordon, företag erbjuder tyg, läder eller vinyl för omslag bilbarnstol. Personliga preferenser, stil och förmåga att ta hand om tyget bör bidra till klädsel val. För upptagen livsstil, är en läder eller vinyl valet lätt att torka, för komfort, är tyget föredras av de flesta bilägare. Saker du behöver
Klädsel kit
Klädsel care kit
Visa fler instruktioner
bilstol Kits
1

Tänk vilken typ av klädsel som gynnar bilen ägare. Kontrollera att klädseln matchar livsstil av människor som använder bilen oftast. Till exempel kan en vinyl bil klädsel kit vara lämpliga för personer med barn, eftersom sätena tvätta lätt. En tygklädsel kit fungerar bäst för komfort. Slutligen, är läder flott, ser rent och är ganska lätt att lappa.
2

Kontrollera att klädseln kit har en garanti. De flesta kit är garanterade att passa specifika bilar, och en garanti är ett löfte att produkten kommer att arbeta med den angivna fordonet. Om produkten inte är garanterat, det finns inget löfte från företaget av en kvalitetsprodukt, så att företaget inte nödvändigtvis har att backa upp sin skapelse. Kontrollera att satsen är garanterad och rekommenderas för den avsedda fordonet.
3 p Om möjligt, se till att kitet levereras med detaljerade instruktioner. Ett kit med liten eller ingen inkluderade hjälp är värdelös. För att göra klädseln se professionell och skarp, måste instruktionerna vara noggrann.
Bilstol Care
4

Mending klädsel är enklare och billigare än de flesta bilägare tror. En enkel klädsel reparation kit finns på många maskin-eller bilaffärer omsorg, och de är lätta att använda. Hitta en patch som matchar bilens klädsel. Använd en böjd nål eftersom en rak nål är svår att hantera. Kontrollera att tråden är stark nog att uthärda böjning och sträckning. Försiktigt stygn plåstret i rivna området. Om klädseln är läder eller vinyl, gäller klädsel gel till reparation, och klädseln är fast.
5

Metoder för rengöring av klädsel skiljer sig genom den typen. Läder kan rengöras genom en invändig rengöring läder lösningen, följt av läder balsam. Tyg kan ånga rengöras eller plats rengöras med en spray-on klädsel renare. Vinyl kräver en enkel tvål och vatten lösning.
6

Underhålla stoppning för att hålla bilen ser kor kräver daglig uppmärksamhet. Ta bort skräp så snart bilen är utrymd. Rengör spill när de sker, om möjligt. Skick läder att bibehålla utseendet och minska sol blekning. Vakuum tyg ofta, och fläck ren vinyl.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84991.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.