Hur man installerar en BMW Vindavvisare

Till takluckan på en BMW är en stor klassiker inslag i varje sann lyxbil. Medan känna vinden blåser genom håret kan vara en uppfriskande upplevelse, kan ibland för mycket vind förstöra det roliga. Mängden extra vind kan drastiskt minskas med installationen av en vindavvisare. Köpa delar och med hjälp av några enkla verktyg kan hjälpa dig att installera en vindavvisare för ett rimligt pris, som är väl värt det för ökad njutning av din BMW taklucka. Saker du behöver
Gummitätning strip Sida 2 monteringsfästen Sida 2 skruvar
2 plastmuttrar
mjuk trasa
Alkohol
Spårskruvmejsel
Saxar

Visa mer instruktioner
1

öppna takluckan på din BMW helt. Ta ett fäste, och glida in mellan taket på BMW och taklucka ramen på förarsidan. Installera en annan fäste på passagerarsidan.
2

Ta en liten, mjuk trasa och häll en liten mängd alkohol i tyget. Använd trasa för att rengöra den nedre kanten av vindskyddet.
3

Applicera remsan gummitätningen till nederkanten av vindskyddet. Om det inte finns något överskott, försiktigt trimma bort det med sax.
4

Placera vindavvisare på taket med hjälp av hålen i fästena för att rada upp avböjaren ordentligt. Sätt skruvarna i fästet.
5

Gänga muttrarna på varje skruv och dra åt dem med hjälp av en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85246.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.