Hur får man fler hästkrafter Av en 96 V6 Ford Mustang

Före den senaste återinförandet av ett antal olika amerikanska muskel bilar, var Ford Mustang sista kvarvarande muskel bil. Medan bil entusiaster har historiskt varit attraherad prestanda fokuserad GT modeller, mer prismedvetna konsumenter har lockats till de mer ekonomiska V6 Mustang. Även om det inte alls lika kraftfull som GT-modellen Mustangs, kan kraften som genereras av V6 Mustangs ökas kraftigt med några ändringar i bilens elektroniska styrenhet, avgas-och luftsystem intag. Saker du behöver
Performance chip
Aftermarket tilluft
Aftermarket avgassystem
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna Mustang system fabriken avgaser och byt den med någon av ett antal eftermarknadssystem. Eftermarknaden system hjälper till att öka hästkrafter genom att förbättra flödet av avgaser från motorn och minska mängden av mottryck i avgassystemet. Eftermarknaden system kan åstadkomma detta genom att använda breda diameter rörledningar.
2

Ändra Mustang elektroniska styrenhet genom att fästa en prestationshöjande chip. Föreställningen marker kommer att ändra den programvara som hanterar motorn att producera mer hästkrafter. Dessutom kommer vissa marker förändrar bilens bränsle och tändning kartor för att öka bilens prestanda.
3

Ersätt bilens system luftintag med en eftermarknad systemet behagade att förbättra flödet av kall luft in i motorn. Ett antal olika företag tillverkar system som omfattar allt från en enkel byte filter till en fullständig kall luftintag. Oberoende av det specifika systemet, kommer bilens hästkrafter och bränsleekonomi förbättras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85608.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.