Hur man installerar ett Shorty sidhuvud i en Mustang

Mustang är en muskel bil produceras och designades av Ford Motor Company. Det var först erbjudas till försäljning i 1964 och är fortfarande i produktion och med januari 2011. Den Mustang har ett brett utbud av prestanda eftermarknaden delar inklusive rubriker, som ansluter motorn till avgasröret. Shorty headers är en särskild typ av sidhuvud, som kan användas med antingen lager eller eftermarknaden avgassystem och är street-legal i de flesta stater. Instruktioner
1

Öppna din Mustang huva och stötta huven i öppet läge.
2

Lossa batterikablarna från batteriet. Vänta 15 minuter så att eventuella kvarvarande elektrisk laddning för att avleda från motorn. Addera 3

bort oljan röret pan oljestickan från förarens sida av motorn för att ge dig själv tillgång till materiel rubriker.
4

Lossa och ta bort alla anslutande hårdvara för stock rubriker. Se till att någon eller något håller huvudena på plats när du gör detta så att de inte faller in i motorrummet.
5

försiktigt lyfta stock headers rakt ut i motorrummet, noga med att inte att låta dem springa till andra motorkomponenter.
6

Sänk eftermarknaden rubriker på plats så att de skruvhål i rubriker uppradade med de anslutande hålen i Mustang motorn.

7

Dra åt alla anslutning hårdvara. Återigen, se till att du har någon eller något som håller huvudena på plats under detta steg så att de inte faller. Se till att inte over-dra någon av de anslutande hårdvaran, eftersom det kan skada de rubriker eller själva motorn.
8

Anslut rubrikerna till avgassystemet med de två bultarna. Observera att du kanske måste tillfälligt ta bort syresensorn att göra detta beroende på vilket år din Mustang.
9

återansluta batterikablarna till batteriet och stäng huven.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96113.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.