Vad kommer ett avgassystem göra för min lastbil ?

Eftermarknaden avgassystem är en av de mest populära ändringar på marknaden idag . Bortsett från den auditiva närvaro tillhandahålls av nya rör , kan många avgassystem utdelning i kraftproduktion och bränsleekonomi . Sound

De mest uppenbara fördelarna med ett avgassystem är sund . Eftersom de flesta lastbilar har stora deplacement motorer , kan ett nytt avgassystem bidrar till att ge varje modell ett hotfullt morrande på tomgång .
Fuel Economy

Minska motorns mottryck med ett nytt avgassystem kommer att öka effektiviteten , vilket kan göra en betydande skillnad i bränsleekonomi .
Hästkrafter

Beroende på applikation , ett nytt avgassystem kan ge så mycket som en 5 till 8 procent ökning av hästkrafter i kombination med en kall - luft induktion setup.
Transmission Livet

effektökning ges av en nytt avgassystem gör att överföringen kan köra svalare medan bogsering , vilket kan ge ett längre och lyckligare liv . Addera Cooling

som det nya avgassystemet hjälper en motor att kasta heta avgaser snabbare, är en ökning av kyleffektiviteten kan förväntas. Detta är särskilt sant när bogsering , då höga krav kan ställas på en motor vid mycket låga hastigheter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84007.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.