Volt Meter Installation

Vissa bilar innehåller ett "lågt batteri" varning ljus snarare än en voltmeter installerat på bilens instrumentbräda. Denna varningslampa kommer bara komma på när batteriet får otillräcklig effekt från generatorn att ladda batteriet. Vissa bil ägare skulle föredra att ha en mätare som rapporterar fordonsindustrin spänningen hela tiden när bilen är igång, av denna anledning, vissa bilägare väljer att installera en eftermarknad voltmeter. Saker du behöver
Red elektriska tråd
Svart Elektrisk tråd
Crimp-typ ring terminaler (4) katalog elektriska tänger
Automotive voltmeter mätare
Skiftnyckel
Drill (tillval ) katalog Fästskuvar (tillval) katalog Skruvmejsel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Placera voltmeter till en av instrumentpanelen monteringshålen. Om det inte finns en tillgänglig monteringshål på instrumentpanelen, borra ett litet hål i instrumentpanelen. Fäst voltmeter på instrumentbrädan med hjälp av skruvarna och dra åt skruvarna så att voltmetern är ordentligt fastsatt på instrumentbrädan.
2

Använd elektriska tång för att klippa en bit rött tråd som kommer att nå från generatorn till voltmetern. Strip 1/2 tum av isoleringen från varje tråd ände, och placera en ring terminal över varje ände av kabeln. Crimp en ringkabelsko till vardera änden av tråden. Addera 3

Skär en bit svart tråd tillräckligt lång för att nå från generatorn till voltmetern. Strip 1/2 tum av isoleringen från varje ände av denna tråd, och placera en ring terminal över varje ände av kabeln. Crimp en ringkabelsko till vardera änden av denna tråd.
4

Sök för "BAT" terminal på generatorn. Använd skiftnyckel för att lossa och ta bort terminalen låsmuttern. Placera en av de ringkabelskor anslutas till den röda tråden över "BAT" terminal och installera terminalen låsmuttern. Placera den andra ändan av denna kabel till voltmetern. Lossa och ta bort låsmuttern på voltmetern pluspol bult. Placera ringen terminalen över voltmetern pluspol bult. Byt terminalen muttern och dra åt så att den håller ringen terminalen tätt till voltmetern pluspol.
5

Lossa och ta bort låsmuttern på voltmetern minuspol bult. Placera ringen terminalen från den svarta över bulten. Sätt tillbaka och dra åt låsmuttern till voltmetern negativa volt. Placera den andra ändan av denna tråd till generatorn. Lossa och ta bort jordanslutningen bulten från generatorn, se till att ingen av trådarna som redan finns på den här bulten lossnar. Placera ringen terminalen över jordanslutningen hållarskruven. Sätt tillbaka och dra åt låsmuttern så att den håller ringen terminalen tätt till generatorn jordanslutning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87216.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.