RAM Nerf Bar Installationsanvisning

Installera Nerf Bars på din Dodge Ram pickup är en enkel, men ändå något fysiskt krävande jobb för gör-det-självare. Medan många bilverkstäder är villiga att installera dem åt dig, om du är händig med en skiftnyckel, kan du sänka sin arbetskraft kostnad och helt enkelt installera Nerf Bars på ditt RAM hemma i ett par timmar. Nerf Bars inte bara öka återförsäljning värde och det yttre utseendet av lastbilen, de erbjuder funktionalitet i form av ett mellansteg mellan Ram och marken. Saker du behöver
Ordet jack
4 pallbockar
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Ställ Ram parkeringsbroms. Lyft passagerarsidan av bilen från marken med hjälp av domkraft tills det är tillräckligt högt för att position två pallbockar under ramen. Se till pallbockar är på sin övre justering innan sänka Ram på dem.
2

Placera två andra pallbockar strax utanför ramen av en fot, justeras till sin lägsta punkt. Placera den högra Nerf Bar på dessa två pallbockar, med fästen mot Ram ram.
3

Trä Nerf Bar montering bultar genom Nerf Bar konsoler och sedan genom Ram ram tills den gängade änden skjuter ut från den inre sidan av ramen. Montera muttrarna på bultarna med en socket set.
4

Lyft passagerarsidan av Ram av domkraften. Flytta alla fyra står bort från lastbilen och sänk Ram till marken.
5

Upprepa steg 1 till 4 på förarsidan av Ram.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86005.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.