Hur man gör en 1984 Corvette Cooler

Chevrolet Corvette har varit en amerikansk racing legend sedan sin debut på 1953 GM Motorama bilutställning. 1984 års modell representerade comeback av Corvette efter oljeembargot av de krossade 1970 numren motoreffekt och prestanda. Den C4 Corvette (1984-1996) representerade framtiden för Corvette på många sätt, särskilt med införandet av bränsleinsprutning och moderna chassi byggteknik. Funktioner som dessa läggs säkerligen till "cool" faktor av Corvette bland entusiaster i alla åldrar. Instruktioner
1

Ställ ut för att förbättra prestandan av fordonet. Detta kan åstadkommas att öka motorns effekt - hästkrafter /vridmoment. Vanliga metoder för att förbättra en bilar uteffekt innefattar, men är inte begränsade till, att lägga till en påtvingad systemet induktion intag, såsom en turbo eller super laddare, installera en lustgas systemet oxid injektion, öka motorns deplacement via stroker vevaxlar, eller ökning av förbränningen förhållande så att användning av höggradig racing bränsle. Andra vanliga prestanda uppgraderingar för 1984 Corvette innefatta att ta bort onödiga delar och material för att förbättra effekten i förhållande till vikten av fordonet, lägga fälgar och däck, samt uppgradering av fjädringssystem.
2

Lägg snygga aerodynamiska uppgraderingar till fordonet. Detta inkluderar främre och bakre spoilers, luftdon och luft skopor för förbättrad motor och hjul väl luftflöde. Dessa delar kan både avsevärt förbättra bilens racing prestanda, samt lägga till en unik stil till din Corvette.
3

Måla fordonet. Färgen på en Corvette är ett av de viktigaste stilistiska element av fordonet. En unik färgsättning kan verkligen ta bilen till liv och knyta ihop alla andra delar av fordonet. Särskilda typer av färg kan ta detta designelement ytterligare, t.ex. färgskiftande pärlemorskimrande färg eller flerskiktade "godis" jobb måla.
4

köra bilen. Låt inte denna älskad symbol för amerikansk racing historia sitta i ett garage och samla damm. Hämta ut och visa upp din unika design.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96240.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.