Hur man monterar en laptop i en bil

Det finns en rad anledningar till varför människor har bärbara datorer monterade i bilarna. Det vanligaste är människor tvingas arbeta på språng tack vare trycket från det moderna yrkeslivet. Vissa människor använder datorer för att övervaka telemetri och fullgöra sina fordon. Det finns flera sätt att fästa en bärbar dator i en bil, var lämplig för olika scenarier. Saker du behöver
Laptop
Laptop mount
Spanner
Visa fler instruktioner
Ratt Mounts
1

Parkera bilen och dra åt parkerings- broms.
2

Fäst fästet ratten. Detta innebär vanligtvis att haka fästet på ratten, det fungerar som ett brickbord
3

Slå upp din laptop på brickan
4

bort.. ratten montera innan du kör vidare. Detta system är endast användbart om du kör runt för arbete och även behöver använda en bärbar dator regelbundet.
Ingen Drill Mounts
5

bort passagerarsätet genom att skruva loss skruvarna hålla ner med nyckeln. Dessa är placerade under sitsen och bör inte vara svårt att ta bort.
6

Installera bärbara fästet där passagerarsätet brukade använda de ursprungliga och muttrar för att hålla ner.

7

Slå upp din laptop på passagerarsätet mount.
8

Använd den bärbara som krävs. Denna inställning fungerar mycket bra om du vill övervaka bilens prestanda vid körning, men har den nackdelen att inte kunna använda passagerarsätet.
Mobil Car Skrivbord
9

Installera en bil skrivbord i bilen. Många av dessa har en slide-out design som liknar ett brickbord och kan monteras i handskfacket, vid sidan av sätet eller ens under ratten.
10

Slå upp din laptop på den mobila skrivbordet.
11

Store skrivbordet bort när du börjar köra igen. Denna inställning fungerar bra när du behöver stoppa regelbundet för att använda den bärbara datorn under körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95791.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.