Hur man målar beklädnad på en lavin

Chevrolet Avalanche är en korsning mellan en pickup och en full-size SUV. Den bakre glas och vägg är i stånd att öppnas, ger tillgång till bädden av fordonet. För att ge hytten och sängen området en mer sammanhängande utseende, det är svart eller mörkgrå plast beklädnad läggas till taket som kommer ner på sidorna och längst upp i sängen. Samma typ av beklädnad material används längs den nedre delen av hela fordonet. Du kan måla beklädnad på en lavin för en matchande eller kontrasterande look. Saker du behöver
sandpapper, grovlek 200
Vax och fett remover
Microfiber handduk
Maskeringstejp
maskeringspapper
Etsning primer
Paint
Klarlack färg

Visa fler instruktioner
1

Sand varje tum av kapseln som ska målas. Använd 200-grit sandpapper med handen till sand kapseln tills det är tråkigt och något mjukare vid beröring. Det bör inte slipas tills den är helt slät.
2

Rengör slipat beklädnad med ett vax och fett remover och en microfiber handduk för att avlägsna allt slipdamm och eventuella oljiga rester från dina händer.

3

Place maskering papper och maskeringstejp runt kanterna på manteln så att sprayfärg inte kommer att beröra den målade ytan av lavinen.
4

Spray en eller två tunna lager av själv-etsning primer på kapslingen. Detta gör det möjligt för färg att hålla sig till kapseln, orsakar mindre peeling eller sprickbildning i framtiden av färgen. Låt femton till 20 minuter för självetsande primern torka helt.
5

Måla kapseln med två tunna lager av billack. Låt 30 till 60 minuter för varje skikt torka ordentligt.
6

Lägg till två till tre lager av klarlack färg, vilket gör 30 minuter mellan varje skikt för torktid. Låt sista skiktet torka helt, ungefär en hel dag, innan du vidrör eller kör Avalanche.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84452.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.