Hur man installerar en lyftanordning i en 2000 Chevrolet Silverado

Den bästa lift kit för att installera på din 2000 Chevrolet Silverado är också en av de mest prisvärda kit att köpa. Använda enkla distanser spiralfjäder på de främre fjädrarna, kombinerat med block fjädring lyft i bak, kan du lyfta din Silverado hemma med minimal handverktyg. Hissen kit upprätthåller också kvaliteten stock rida på din lastbil, eftersom ingen av de primära komponenterna i suspensionen äventyras eller ändras under installationen. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
rörtång
1/2 tums hylsa som
Bakaxelupphängning lyftblock
1/2 tums enhet hex bit socket
Spring kompressorer
Framvagn spiralfjäder spacer kit
Visa fler instruktioner
Montera bakvagnen Blocks
1

Palla upp trucken och stödja ramen ordentligt med domkraft står. Placera domkraften under bakaxeln.
2

Unbolt bojor som håller bladfjädern till lastbilens axel. Det finns två U-formade byglar på varje sida av axeln. De hålls på plats av fyra muttrarna som sitter under en monteringsplatta som är synlig när man tittar på botten av axeln bostäder. Använd hylsnyckel för att ta bort dessa skruvar, och sedan glida bojor upp över toppen av bladfjädern och kasta dem. Suspensionen blocket kit innehåller nya bojor och bultar.
3

Sänk domkraften stödjer axeln försiktigt tills det finns tillräckligt med utrymme mellan bladfjädern och axeln att glida en av fjädring blocken mellan dem. För in monteringstapp av suspensionen blocket i monteringshålet av axeln, justera sedan monteringstapp av bladfjädern med monteringshålet på toppen av suspensionen blocket. Lyft axeln med domkraften något att tätt blocket, axel och bladfjäder tillsammans tillfälligt.
4

Skjut ny fjädring bojor medföljer fjädring blocket kit över toppen av bladfjädern, ner förbi suspensionen blocket och sedan genom monteringsplattan belägen vid botten av axelhuset. Säkra bojor på plats med de medföljande muttrarna, och sedan upprepa proceduren på motsatt sida av lastbilen. Installera de bakre hjul och däck på lastbilen.
Installera Front spiralfjädern Spacers
5

Ta bromssystemet på framsidan av lastbilen genom att först unbolting bromsen bromsok från bromsskivan med en insexnyckel bit monteras på hylsnyckel. Bromsoket är placerad på toppen av bromsskivan och något mot passagerarutrymmet. Med bromsok bort, använd dina händer för att dra bromsskivan bort från hjulnavet.
6

Placera domkraften under den undre länkarm på lastbilen. Den undre styrarm ligger strax nedanför hjulnavet, ansluten till spindeln med den nedre kulleden mutter. Applicera tryck uppåt på den nedre länkarmen med domkraften för att trycka ihop fjädern, men inte lyfta lastbilen bort av domkraften.
7

Montera fjädern kompressorn på våren, dra den tills våren hålls stadigt på plats. Unbolt stötdämparen från botten av kontrollgruppen. Det finns två skruvarna som håller botten av stötdämparen med kontrollgruppen. Leta upp och ta bort fjäderhållarna du hittar på basen av våren, sedan skruva isär den nedre muttern kulleden från spindeln. Detta gör att den nedre länkarm sänkas.
8

Sänk kontrollgruppen genom att släppa trycket på domkraften tills du kan glida distansen spiralfjädern mellan botten av fjädern och fjäderhållaren kopp på den nedre kontrollarmen. Installera monteringsflikarna medföljer spiralfjädern spacer kit på våren och fjäderhållaren koppen, sedan höja domkraften för att höja den nedre länkarm på plats.
9

Bolt nedre kulleden ihop , ta sedan bort fjädern kompressorn från våren. Sätt tillbaka bromsskivan och bromsoket på hjulnavet och byt däcket på lastbilen. Installationen är densamma på både förar-och passagerarsidan av trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86931.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.