Hur man installerar ett K & N kosten i en 2002 Tacoma 3.4

En K & N högpresterande kall luft intag ger flera fördelar över beståndet plast luft box-systemet. Genom att förbättra luftflödet och dra luft från en svalare plats, förbättringar av flera hästkrafter är typiska. Bränsleförbrukning är också något lägre under normala körförhållanden. Installera intag är en enkel process som involverar unbolting den gamla intag och bulta fast K & N-systemet i dess ställe. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla bort den negativa batterikabeln. Använd en skiftnyckel eller Hylsnyckelsats att lossa kabeln och dra bort bulten.
2

Koppla massa luftflöde sensor från faktorn luften rutan röret. Koppla loss vakuumslangen från samma rör. Med hjälp av en skruvmejsel, skruva loss klämman som håller slangen på spjällhuset och dra av den. Ta bort de fyra skruvarna på toppen av luft rutan och lyft av locket. Ta bort luftfiltret. Längst ned i luftlådan, ta bort bultarna som håller den till motorrummet. Ta bort hela enheten luftskåpet från Tacoma.
3

Montera luftfiltret i slutet av K & N intag. Dra åt klämman för att hålla det på röret. Skjut den andra änden av intaget på spjällhuset och fäst den ner. Återanslut vakuumslangen och massa luftflöde sensor till nya intag.
4

Placera den negativa terminalen tillbaka på batteriet och dra åt den ordentligt. Låt motorn gå på tomgång i 10 minuter innan du kör trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86052.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.