Hur man installerar ett avgassystem på en Harley

Harley-Davidson motorcyklar har en tydlig motor och avgas-konfiguration, vilket ger signaturen "Harley Rumble" uppskattad av så många ryttare runt om i världen. Men ofta inte, är denna signatur sound resultatet av mixtrande och anpassa av ägaren eller tillsättning av eftermarknaden delar av en Harley återförsäljare. Du kan få denna klassiska ljudet genom att installera ett nytt avgassystem på din Harley rätt hemma, snarare än att ha en återförsäljare eller serviceverkstad göra jobbet åt dig. Saker du behöver
Standard Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Ställ din motorcykel på sin cykelställ och observera hur ditt avgassystem bifogas. Varje Harley-modellen är lite annorlunda i detta avseende, men de flesta är fästa vid båda topplocken och vid en enda avgas fäste på baksidan av cykeln. Se din bruksanvisning för installationer avvikelser relaterade till din modell.
2

Demontera topplocket nötter avgas monteringen med en hylsnyckel och uttag förlängning. Skjut avgas packningarna ur sina fästen på topplocket.
3

Ta bort bakre avgassystem montering nötter med en hylsnyckel. Skjut avgasröret bort fästbultar och ta bort avgasrören från motorcykeln. Skjut topplock avgas packningar utanför avgassystemet för användning med de nya rören.
4

Skjut cylinder-head avgas packningar på den nya avgasrören. Ställ de nya rören på plats på de bakre fästskruvarna. Sätt tillbaka och dra åt de bakre monteringsmuttrarna att hålla den bakre änden av avgaserna säkert på plats.
5

Skjut cylinder-head avgas packningar på plats på topplocket. Sätt tillbaka och dra åt topplocket monteringsmuttrarna med en hylsnyckel och förlängning. Kontrollera att vara säker på att allt är på plats och att alla muttrar är ordentligt åtdragna. Starta upp din cykel och har en lyssna på din nya avgassystem tonen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84517.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.