Instruktioner för att installera en kall luftintag CFO RSX

Liksom de flesta bilar har Acura RSX dess luftintag systemet installeras upp på den övre delen av stänkskärmen. Luften tar i är varm och begränsar bilens förmåga att generera ström. Byte av lager-system med en kall luftintaget hjälper dig att få mer kraft och bättre körsträcka från din RSX. En kall luftintaget system levereras ofta med en ersättare spolarvätska flaska också. Du måste ta bort bilens främre stötfångare och ersätta brickan flaskan för att ge plats för det nya intaget systemet. Saker du behöver
Kall luft intag systemPhillips screwdriverFlathead screwdriverRatchet skiftnyckel med 10mm socketCutting verktyg
Visa fler instruktioner
1

bort lådan stock luften från insidan av RSX motorrum. Det bör skruvas på fender och ansluten till aktiemarknaden intaget slangen.
2

Lossa den främre stötfångaren från bilen. Ta bort de sex plastklämmorna upptill och sex fler klipp och sex skruvar på undersidan. Lyft stötfångaren utanför krokarna det hänger på under strålkastarna.
3

Koppla beståndet flaskan spolarvätska. Dränera vätska i en ren behållare. Ta bort kragarna och pumpar från flaskan och installera dem på den nya flaskan som medföljer satsen.
4

Skär ett hål i bilens fender väl som är tillräckligt stor för att medge godkännande av nya intag systemet.
5

Installera den nya flaskan spolarvätska i bilen med samma skruvar och gummi bult som med beståndet flaskan. Fyll flaskan med den gamla spolarvätska.
6

Fäst intaget systemets flexibel arm på intaget och matar aggregatet upp till spjällhuset. Placera bilen på femmans växel för att ge dig själv utrymme för att mata den tidigare överföringen. Fästet håller batterikabeln kan vara i vägen, så du kanske behöver böja det eller skär bort det.
7

Ta bort lager slangar anslutna till motorns spjällhuset. Montera satsens slangar för att ansluta spjällhuset och införningsanordningen.
8

Montera filtret på intaget. Se till att allt är ordentligt fastsatt. Den nya intag bör placeras nära den nedre delen av stänkskärmen. Sätt tillbaka stötfångaren.
9

Koppla loss batteriets minuskabel och lämna den urkopplad under fem minuter. Återanslut kabeln, starta RSX och låt motorn gå på tomgång i 15 minuter för att säkerställa att de nya verken Insugningssystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83011.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.