Hur man gör 500 hästkrafter i en 1989 Mustang

Utföra tillräckligt motormodifieringar för en 1989 Ford Mustang att nå 500 hästkrafter är en svår uppgift, men det är möjligt. Svårigheten med att nå detta mål beror på motorn i din Mustang. A 1989 Mustang med en V-8 motorn kan nå 500 hästkrafter med ett par high-end uppgraderingar. För 1989 Mustangs med en V-6 motor, kommer nästan varje komponent behöver bytas ut för att motorn ska kunna producera 500 hästkrafter, men det kan göras med tid, engagemang och pengar. Saker du behöver
Automotive Toolkit Review Kompressor eller turbo
Lustgas
Avgassystem
Performance chip
Visa fler instruktioner
1

Installera en kompressor eller turbo. Kompressorer och turboladdare ökar drastiskt luftflödet till motorn, vilket i sin tur ger en enorm uppsving i hästkrafter. Kompressorer tenderar att producera den största ökningen av hästkrafter av de två, men de specifika vinster beror på tillverkare och modell.
2

Lägg ett lustgas-system. Dikväveoxid är en gas som kan sprutas in i luft /bränsleblandningen som ger en enorm tillfällig ökning i hästkrafter. Det finns många olika lustgas system tillgängliga för 1989 Mustang men se till att kontrollera statens lagar innan de köper en eftersom de är olagligt i vissa stater.
3

Byt avgassystemet och rubriker. Beståndet avgassystem på 1989 Mustang är relativt smal och begränsande. Ersätta den med en eftermarknad avgassystem ökar luftflöde på motorn som kommer att öka hästkrafter och ger bilen ett mer aggressivt sound.
4

ändra systemet luftintaget. En eftermarknad kallt luftintaget är en av de mest prisvärda och enkla att installera eftermarknaden modifieringar för någon bil. Eftermarknad kallt luftintag ökar också motorns luftflöde, vilket kan förbättra både hästkrafter och gas körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95596.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.