DIY: Air Horn Wiring

Kompressortuta är ett irritationsmoment när de används på fel sätt, men de kan vara livräddare under vissa omständigheter. Den enorma ljudet de producerar definitivt väcker uppmärksamhet, vilket gör dem till ett populärt eftermarknaden objekt med motorcyklister och små bilägare. När alla komponenter är installerade på fordonet, är luft horn ledningar vanligen genom att haka upp det som ett komplement till den befintliga horn. Saker du behöver
12-volts horn relä borra
Ström och bits
Gängpressande skruv
Skruvmejsel
Avbitartång /strippa /pressverktyg
12-gauge fordonsindustrin tråd i både röda och svarta
Crimp-på Terminalanslutningarna
30-amp inline säkringshållare
12-volts testlampa eller multimeter
Tap Skarvhylsa
30-amp säkring
Visa fler instruktioner
1

Bestäm en plats för horn relä, företrädesvis i en lättillgänglig plats nära air horn kompressor eller befintliga fordon horn. Montera reläet till fordonets kaross eller ram. Borra ett hål och använda en självgängande skruv vid behov.
2

Fäst en ledning på en 30-amp inbyggda säkringshållaren till den positiva batteripolen. Anslut den andra säkringen leder till en lämplig längd av röda 12-gauge fordonsindustrin tråd. Kör tråden prydligt till hornet relä och anslut den till plint 30. Bifoga en annan längd på röda kabeln mellan pluspolen på luft horn och plint 87. Placera tråden prydligt ur vägen.
3

Undersök befintliga fordon horn för att bestämma de positiva och negativa kablarna. Testa kablarna vid behov genom att koppla dem en i taget och ansluter den till en multimeter eller 12-volts testet ljus samtidigt som du trycker på tutan. Den positiva tråden kommer antingen läsa 12 volt eller orsaka testet ljuset att lysa. Koppla in båda kablarna till befintliga horn.
4

Sätt ett kontaktdon kran skarv över positiva horn tråd. Bifoga en längd av röda ledningen till plint 86. Sätt i den andra änden av den röda kabeln i den motsatta sidan av kranen Skarvhylsa och krusa för att göra anslutningen.
5

Kör en kort längd svart 12-gauge fordonsindustrin tråd från Horn plint 85 till en lämplig jord. Kör en kort längd av svart tråd från luft horn negativa terminalen till en lämplig plats. Borra hål och fäst trådarna med självgängande skruvar vid behov.
6

Infoga en 30-amp säkring i den inbyggda säkringshållaren. Tryck på tutan för att kontrollera driften av luft horn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87619.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.