Hur Tune sportbilar

Sportbilar är specialbyggda fordon som vanligtvis är utformade för att vara kul att köra över allt annat. Sportbilar betona hantering och smidighet över direkt hästkrafter och lyx, men det är inte att säga att sportbilar är inte snabb. Många av dessa bilar erbjuder massor av fart tillsammans med imponerande köregenskaper. Tuning sportbilar för bättre prestanda liknar tuning någon annan bil, även om det är oftast mer betoning på chassit och bromsning. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Ordet jack
Jack står
Specialized fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

förbättra hanteringen . Även sportbilar i allmänhet kommer med upphängningar som redan har optimerats för hantering, finns det oftast fortfarande utrymme för förbättringar. Börja med en sänkningssats och stötar prestanda, vilket kommer att sänka din tyngdpunkt och minska onödig förflyttning från chassit under sportig körning. Coilovers, som är en integrerad chock och fjäderaggregat ursprungligen utvecklades för racerbilar, är ett annat alternativ, även om denna inställning är betydligt dyrare än vanliga fjädrar och stötdämpare. Efter det, installera en uppsättning av större, justerbara krängningshämmare, vilket kommer att minska krängning och ger dig möjlighet att ringa i hanteringen balans. Fjäderben barer, som ska monteras till chock tornen och minska flex, kommer snyggt spetsa till fjädring uppgraderingar.
2

Uppgradera bromsning. Håll resultatet för din sportbil utifrån också uppgradera stoppa förmåga. Här kan du installera en stor broms kit från ett företag som StopTech för en massiv förbättring i att stoppa förmåga. Som av 2010, detta kostar $ 1000 eller mer, så om du vill behålla det billigare, installera cross-borrade, ventilerade rotorer för att avleda värme, en mer aggressiv rondell för bättre stopp och uppsättning av flätade linjer stål broms för en fastare bromspedal . Addera 3

Installera lättare legeringar och klibbigare däck. De flesta sportbilar kan stå för att använda en större uppsättning hjul än de ursprungliga tillverkarna sätta på dem. Lättare hjul kommer att minska den ofjädrade vikten (vikt bärs av suspension) och göra din bil känns mer flexibel, medan lite extra bredd kommer att förbättra greppet. Wrap hjulen med R-sammansatta däck, som kan användas på gatan (även om de inte fungerar så bra i regn) och kan även användas på dessa helgen plundringståg till travet.
4 < p> Uppgradera interiören. Med alla som hanterar och bromsning, kommer en uppsättning av ett stycke race hinkar så att de åkande stannar på plats vid snabb körning. En åtsittande sitsen gör det också lättare att styra bilen, så installera en uppsättning stolar från ett företag som Recaro eller Sparco. Spetsa de inre uppgraderingar med en mindre, sportigare hjul tillsammans med en legering växelspaksknopp och borrade pedaler legering, vilket ger mer grepp än lager gummi pedaler.
5

Höj belastningen på motorn. Installera en större diameter avgassystem släpper loss några dolda kraften i din sportbil motor samt att det låter mycket bättre. Om din sportbil är modern och bygger på elektronik, installera ett chip prestanda dator eller omprogrammeras ECU (motorstyrenhet) för mer makt. Om du är ute efter stora makt och tror att chassit kan hantera det, sedan turbocharge eller kompressor motorn. Båda dessa är beroende av en kompressor som tvingar mer luft in i motorn för en stor effektförstärkning. Som av 2010, detta kostar allt från $ 3.000 till $ 10.000 eller mer beroende på bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95232.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.