Hur man lägger in en datorskärm i en bil

Montering av en dator i bilen är ett sätt att få tillgång till allt från programmerbar musik till GPS för att baksätet underhållning passar ockuperar barn på långa resor. Interagera med datorn kräver att du monterar en lätt synlig datorskärm. En lämplig plats att sätta en monitor i bilen är i instrumentbrädan. En in-dash monitor håller bildskärmen centraliseras så att antingen föraren eller passageraren kan använda den. Genom att placera bildskärmen på instrumentpanelen, tar du också behovet av att utföra några större invasiva ändringar till bilen eftersom de flesta i-dash datorskärmar använder det utrymme som redan tillhandahålls av biltillverkare för ett radio-setup. Saker du behöver
In-dash monitor monteringssats med kabelstammen
datorskärm
Wrench
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Undersök instrumentbrädan i bilen för att avgöra om du har en enda DIN eller dubbel DIN kapabel konsol kortplats. En enda konsol slot skulle vara en som innehåller bara en bilradio, till exempel, medan en dubbel slot är en med en radioenhet och en CD-spelare. Mest sen modell fordon kommer med dubbla kortplatser.
2

Köp en monitor kit som kan rymmas inom det tillgängliga utrymmet i din instrumentpanel för att förhindra att behöva ändra den befintliga instrumentbrädan. Köp en monitor storlek för att passa med din valda kit. Du kan köpa ett kit från bil återförsäljare som säljer eftermarknaden ljud och videoinstallationer. Addera 3

Öppna huven på din bil och tar bort batterikablarna från bilbatteriet. Använd en skiftnyckel för att lossa kabelklämmorna och dra kabeln uppåt från batteripolen. Koppla bort den negativa kabeln innan du tar bort den positiva kabeln.
4

Ta bort den befintliga bilstereon från instrumentbrädan. Olika bilar och olika tillverkare stereo har olika metoder för borttagning. Följ fordonet och stereo tillverkarens instruktioner i lämplig bruksanvisning för att ta bort den delen. Generellt måste du ta bort skruvarna som håller fast stereon på plats och skjut sedan stereo ur konsolen utrymmet i streck. Ta bort kablarna från baksidan av stereon för att koppla ur stereon från fordonet.
5

Montera skärmen i monitorn bostäder ingår i monteringssatsen, efter kit tillverkarens instruktioner. Se till att du skruvar skärmen ordentligt.
6

Anslut datorns bildskärm till kabelnätet och sedan kör tråden från ledningsnätet till datorn, ansluter bildskärmen till VGA-utgång kontakten på baksidan av datorn. Datorn är oftast monterad under passagerarsidan av instrumentbrädan eller i bagageutrymmet i bilen. Anslut strömkablarna från bilens elsystem, med trådarna bort från den gamla stereon.
7

in bildskärmens hölje i instrumentpanelen, skruva fast den ordentligt på plats. Justera bildskärmens position, luta den så att den lätt är sett från förarens och passagerarsätet. En dubbel DIN bostäder bildskärmen ligger plant med instrumentpanelen, medan en enda DIN monitor är installerad framför instrumentpanelen, som sträcker sig från konsolen.
8

Öppna huven och anslut bilbatteriet, montering av kablar bilbatteri tillbaka till batteripolen. Anslut den positiva kabeln innan du ansluter negativa. Slå på bildskärmen för att användas med din installerade PC.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84033.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.