Hur man bygger en full storlek trä flaket

Förr eller senare sängen av någon truck är bortom reparation. Köpa en ny säng för din lastbil kan bli dyrt, särskilt för äldre lastbilar. Bygga en trä flaket är ett roligt sätt att undvika de priser och se till att du hamnar med sängen som du föredrar. Saker du behöver
4 av 6 brädor
1 av 6 brädor
Saw
Drill
mutterdragare
Skruvar
Bultar och muttrar
brickor Mellanrum

Visa mer instruktioner
1

Ta bort de gamla flaket och alla skruvar som sticker ut från sängramen. Du vill att ramen fri från all smuts.
2

Mät bredden på flaket. Skär 4 av 6 brädor till samma längd och lägg dem horisontellt över bredden på sängramen. Se de kortare kanterna läggs platt mot ramen. Detta kommer att ge din säng tillräcklig höjd för att undvika att träffa dina hjul när den laddas ned.
3

Leta upp bulthålen i ramen och borra motsvarande hål i 4 av 6 brädor. Skruva fast 4 av 6 brädor ner till ramen. Använd distansbrickor för att fylla varje ledigt utrymme i bultarna.
4

Mät längden du kommer att behöva för din lastbil säng och skär 1 av 6 brädor till denna längd. Beroende på bredden av sängen, kan du behöva rippa skära brädor som kommer att användas för kanterna.
5

Placera 1 av 6 brädor över 4 med 6 brädor så att den sträcker längden på sängen, och skruva 1 av 6 brädor ner på 4 av 6 brädor. Om en klyvsågning behövdes, se till att placera dessa styrelser på vardera sidan av sängen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86006.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.