Hur Wire en bil Air Horn

Installera en luft horn i bilen är en effektiv metod för att göra sig hörd. Air horn består av en kompressor som levererar luft genom slangen till ett horn monterat under huven. Detta system utvecklar ett öra-öronbedövande ton som kan höras över långa avstånd. Saker du behöver
12-volts testlampa
elektrisk tråd
eltejp
skarvförbindning
Scotch låsanslutning
inbyggda säkringshållaren
Fuse
Buntband

Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och hitta bilens stock horn. Den är normalt nära framsidan av motorrummet. Tuta och lyssna efter sin plats om det inte omedelbart kan upptäckas.
2

Använd ett 12-volts testlampa att bestämma Horns levande och neutrala kablar Fäst ljusets grundstötning klipp till bilens ren metall ram, och applicera sonden bara tråden. Signalhornet aktiveras - och ljuset lyser - när du vidrör strömförande ledning
3

Tryck in den live wire makt med en scotch-Lock-koppling.. Placera fordonet horn tråd i ett spår hos scotch-låsanslutning - och några elektrisk tråd i den andra - och stäng spärren. Detta tvingar en bit metall i tråden, vilket skapar en anslutning.
4

Kör strömförande ledning längs chassit till luft horn kompressor. Skala och anslut den inline säkringen med en butt-kontakt. Placera de två, avisolerade trådar i vardera änden av butt kontaktdonet; komprimera anslutningsdonet med en tång. Dra försiktigt i trådarna för att säkerställa en tät anslutning.
5

Anslut den andra sidan av säkringen kabeln till den positiva polen på kompressor.
6

Anslut en nytt avsnitt av elektrisk tråd till nolledaren på bilens signalhorn med scotch-Lock-koppling. Fäst neutrala kabeln till kompressorns jordanslutningen.
7

Installera rätt storlek säkring i säkringshållaren. Denna storlek behövs säkring kan hittas i kompressor tillverkarens manual.
8

Fäst alla lösa trådar till fordonets chassi med buntband. Wrap alla anslutningar i eltejp för att ge skydd från väder och vind.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86004.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.