Hur man installerar Tube Skärmar

Tube fendrar är förstärkta fendrar som är idealiska för användning i terräng och för fordon som är avsedda att drivas grov. Jeepar och andra terrängfordon använder ofta rör fendrar för extra skydd. Alla bilar har något olika hook-up-system, så att ta bort utrustningen från under huven kommer att vara olika för varje bil och kräver olika verktyg. Dock är förfarande för avlägsnande av utrustningen för att nå de fendrar stort sett samma. Saker du behöver
hylsnyckel
Tänger Wrench
Skruvmejsel
Tube fendrar
Arbetshandskar
Drill
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven. Koppla bort den negativa polen på batteriet och sedan den positiva polen med en hylsnyckel. Koppla bort alla slangarna till luftinsugssystem och alla kablar som leder till säkringsboxen. Ta bort batteriet, det luftinsugssystem och säkringsdosan från bilen.
2

Koppla loss kablarna och slangarna till brickan pumpmotorn med en tång. Unbolt spolarpumpen och bricka flaska från fendrar med hylsnyckel. Ta bort båda objekt från under huven och ställ dem åt sidan. Ta bort batteriet facket med en skruvmejsel. Addera 3

bort alla brandväggar stöder anslutna till fendrar. Ta upp avgasreningssystemet inifrån huven. Ta hornet församling.
4

Använd en hylsnyckel att skruva isär den ursprungliga fendrar från sidorna av bilen. Typiskt fendrar kopplade till brandväggen och gallret.
5

Place de nya röret fendrar på plats efter att ta bort de ursprungliga fendrar. Anslut fendrar till grillen, brandväggen och kåpan. Skjut nya batterilådan mellan den yttre delen av stänkskärmen och den inre fender och skruva fast den.
6

Borra hål i stänkskärmen att fästa säkringsdosan och vakuumet kapseln om de inte förborrade i fender.
7

Installera flaska spolarvätska, säkringsdosan och vakuum kapseln. Anslut pumpen motorn. Installera horn montering och avgasreningssystem. Återanslut alla elektriska och slangledningar. Sätt tillbaka batteriet och luftinsugssystem. Återanslut alla kablar då batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85666.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.