Hur man installerar en High Power Turbo

Installera en stor turbo till din redan turboladdade fordon är ett viktigt steg mot att öka sin hästkrafter potential. Turboladdaren är vad trycksätter luft i intaget spåret, så att installera en större, hög effekt turboaggregat tillåter högre laddtryck inställningar. De delar som behövs och installationen för en hög effekt turbo hög grad kommer att variera beroende på märke och modell. Det finns dock en grundläggande proceduren universella för de flesta fordon. Saker du behöver
Turbo uppgraderingssats
ECU återgivning
Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Oil
kylarvätska
Show Mer Instruktioner
1

Tappa ur motoroljan och kylarvätska. Turboladdaren cirkuleras med dessa vätskor, vilket tar bort det kräver att motorn måste tömmas.
2

Ta beståndet turbon genom att koppla all olja och linjer kylvätska, samt intercooler rör. Unbolt turbo från avgasgrenröret, och det kommer att lyfta gratis.
3

Byt avgasgrenröret med en eftermarknad enhet om turbon du ska uppgradera till kräver det. Bolt din nya hög effekt turbo till grenröret, anslut sedan alla linjer och intercooler rör.
4

Fyll motorns olja och kylarvätska. För att använda din nya högeffekts turbo potential, är motor tuning behövs. Köp en ECU återgivning för ditt fordon. Dessa är program som laddas upp till aktiemarknaden ECU som höjer laddtrycket och revidera bränsle kartorna, öka hästkrafter och hålla din motor tillförlitlig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86185.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.