Harley 12-voltsbatteri specifikation

Om du är i marknaden för nytt batteri för din Harley-Davidson motorcykel, behöver du ett batteri som passar din specifika märke och modell av Harley. Dessutom behöver du ett 12-volts batteri för maximal prestanda och tillförlitlighet. Dessutom behöver du förmodligen en som erbjuder högkvalitativa komponenter och konstruktion. Du kan hitta en uppsjö av batteri alternativ där ute, lära sig om några av dina alternativ för att ersätta din slitna eller dött batteri. Scorpion AGM Specifikationer

Scorpion AGM Powersport och motorcykelns batteri kommer att fungera för flera olika Harley modeller inklusive Harley 1340-kubik-centimeter (cc) FL-serien från 1997 till 1998, den 1450 cc FL Touring modell från 1999 till 2006 och 1570 cc touring modell från 2007 till 2010. Dessa batterier kommer till dig levereras och redo att installera. De kräver inga distanser, och batteriet kommer att skruva direkt till lager Harley kablarna. Dessa batterier har ingen flytande syra, så att inga resulterande korrosion uppstår. Dessutom, alla Scorpion batterier har extra kraftiga terminal design och ett års garanti.
Softail Replacement Batteries

Softail Harley-Davidson motorcykel serien omfattar många modeller, däribland Softail Standard, Heritage Softail, Heritage Classic och Fat Boy. Du kan bara utrusta dessa cyklar med vissa typer av 12-volts batterier, eftersom vissa av dessa cyklar är från 1980-talet. Ett batteri som kommer att fungera som en ersättare, den 12-volts 1984 Harley-Davidson FXST 1340. Denna 12-volts batteri ersätter original batteriet på din softtail med mångsidiga anslutningar för att passa med Harley mönster, så du kommer inte att behöva några speciella ändringar.
Harley V-Rod Batteri Byte
p Om du har en Harley V-Rod cykel från åren 2008 till 2010, är ​​det batteri du behöver Big Crank ETX20L Batteri. Denna 12-volts batteri ger garanterad kompatibilitet med V-rod cykel för dessa år, att tillverkaren garanterar även att batteriet inte kommer att spill eller läckage. Den 16-lb. Enheten använder premium kvalitet absorberas glasfibermatta teknik (AGM). Gjort i USA, den kommer skeppas med nya bultar och ett års garanti.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95677.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.