Hur Airbrush en bild på en bil

Airbrushing är en konstnärlig teknik som använder lufttryck för att måla mönster och bilder på nästan alla underlag tänkbara. Den airbrushing verktyget driver ut komprimerad luft, vilket gör att färgen att sugas ut av en färg kammare och misted ut ur sprutpistolen. Saker du behöver
Skyddsmask
Rag
Airbrush
Paint
Schabloner
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

Flytta din bil till en väl ventilerad plats. Sätt på en skyddsmask som täcker näsan och munnen.
2

Torka av den del av din bil du kommer att arbeta vidare med en fuktig trasa. Tape stenciler till ditt fordon med hjälp av maskeringstejp. Använd extra tejp runt kanterna för att se till att Lackspray inte når bortom gränsen och lämnar oönskade måla märken. När du arbetar runt konturerna av fordonets kropp, använd din fria hand för att hålla schablonen i en lämplig position för att passa bilens form.
3

Anslut slangen och airbrush genom att skruva den större sidan av slangen i baksidan av airbrush.

Välj den färg du vill använda först och ladda in den i airbrush paint reservoaren. Sätt maskeringstejp över alla områden av schablonen cut-outs som du inte vill att den första färgen för beröring.
4

Håll airbrush så att tummen och långfingret är säkra kroppen medan index finger har kontroll över avtryckaren eller knappen, som ska placeras på toppen av airbrush.

Tryck avtryckaren nere och tillbaka försiktigt spraya färgen.
5

Rikta sprutan på schablonerna, håller airbrush ungefär 6 inches bort, och börja måla tunna lager. Flytta airbrush på ett snabbt, kontinuerlig rörelse, för att undvika att rikta färgen överföra till någon särskild plats för länge, vilket kan orsaka att färgen att klumpa eller dropp.
6

Låt den första omgången av målarfärg torka i några timmar. Ändra färgen på din airbrush till en annan färg och upprepa steg tre och fyra. Upprepa denna process tills du har använt alla de färger som du tänker.
7

Låt den färdiga konstverk torka i flera timmar, ta sedan bort maskeringstejp. Låt färgen torka i ytterligare 12 till 24 timmar, eller enligt anvisningar på airbrush paint etiketten. Låt inte bilen att bli blöt eller sitta i regnet under torkningsprocessen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85665.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.