Fiamm Air Horn Instruktioner

Fiamm är världens största tillverkare av luft horn, enligt företaget, baserat i Montecchio Maggiore, Italien. Företaget gör lufthornen för industri, fordon, marin och ATV, samt en 8-oz. burk "air horn." Den Fiamm luft horn som spelar "dixieland", en 118-decible eftermarknaden horn, är ett bra exempel på Fiamm installation och drift. Hornen, modell 66053, säljs för runt $ 50 på Internetsidor. Saker du behöver
Fiamm air horn
Fiamm air horn monteringssats
12-mätare tråd, röda för positiv och svart till marken
Connectors
små plast buntband
1 /8-tums aluminium för fäste
Några 10 mm bultar
uttag
Avbitare och crimpers
Visa fler instruktioner
Förberedelser
1

Fyll i garantikortet och skicka det i. FIAMM lufthornen komma med en begränsad, ettårig garanti från tillverkaren.
2

Måla hornen svarta eller någon annan färg mer komplementära till bilen, om hornen är synliga. De dixieland horn, till exempel, är tillverkade i lila eller rött.
3

Dubbelkolla förenlighet luft horn med ditt fordon. Den Dixie air horn, till exempel, kräver ett 12-volts system.
Installation
4

Undersök Fiamm kit, och kopplingsscheman. Fiamm kompressortuta komma med en kraftig kompressor och ett kit som innehåller den maskinvara som behövs för installationen. Den ursprungliga hornet tråden till spolen
5

Wire. Koppla luften hornet kompressorn till den andra sidan av spolen. Luften horn Kompressorn är också kopplad till det nya hornet relä, som ansluts med en 30-amp säkring, och den 12-volt. De 12 volt levereras av de viktigaste buss i elcentralen..
6

tuta genom att trycka på plattan på ratten De första kompressortuta, såsom de installerade på traktorn-långtradare, sprang på bilens luft bromssystem, och var lät genom att dra en kabel. Fiamm Fordonsklimatanläggning horn fungerar som vanliga bil horn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95888.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.