Hur man programmerar en Keyless Entry för en Chevy Silverado

Den keyless inresa alternativ har nästan blivit standard i många fordon, inklusive Chevy Silverado. Ibland kan Silverado ägare befinner sig med en fjärrkontroll tillverkaren glömde att programmet, och fjärrkontroller köps separat måste också programmeras. Det är en uppgift som du kan göra själv. Instruktioner
1

sitta i bilen och kontrollera att alla dörrar är stängda. Sätt nyckeln i tändningslåset, som om du är på väg att starta din Silverado, men inte vrida om nyckeln. Håll knappen "Lås upp"-knappen på förarsidans dörr.
2

Vrid nyckeln i tändningen för att starta bilen, och sedan stänga av den. Upprepa detta steg två gånger samtidigt som man fortsätter att hålla "Lås upp"-knappen nere.
3

Lyssna på dörrarna för att låsa och låsa upp när du släpper "Lås" switch och nyckeln. När du hör det här ljudet, är Silverado i programmeringsläge.
4

Håll nyckellösa fjärrkontroll så att du kan trycka både "Lås" och "Lock" på samma gång. Efter varje Keyless fjärrkontroll programmeras, bör dörrarna låsa och låsa upp för att bekräfta att processen var lyckad. Gör detta för varje Keyless fjärrkontroll du vill programmera. Du kan programmera upp till 4 fjärrkontroller.
5

läge Avsluta programmering för Silverado genom att vrida nyckeln i tändningslåset för att göra fordonet start. Testa varje fjärrkontroll när du avslutar fordonet för att vara säker på att de alla fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94889.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.