Hur man installerar ett Progress Rear Sway Bar

vingla barer, även känd som anti-roll och anti-sway barer, är enkla men viktiga enheter på de flesta bil suspensioner, särskilt högpresterande fordon. Kräng.hämmare är bultade till vänster och höger suspension som kan bultas till bekläda och eller den bakre delen av bilen. Vissa fordon ingen har vingla barer, vissa har en och några har två. Framsteg gör vingla barer för en mängd olika tillämpningar, varav de flesta är för japanska bilar. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna som håller på fordonets bakhjulen. Lyft bilen med en domkraft och stödja den bakre delen av det med ett par pallbockar.
2

Unbolt centrum parentes (oftast D-formad) som håller krängningshämmaren till kroppen och som också hålla krängningshämmare bussningarna. På de flesta fordon konsolerna kommer att hållas med två skruvar. På vissa kommer det att finnas en bult och en tunga på den andra sidan av fästet som håller den på plats.
3

skruva isär ändlänkarna som fäster krängningshämmaren till suspensionen. Använd en öppen nyckel om det inte finns tillräckligt med utrymme för en hylsa och spärrskaft. Ta ut krängningshämmaren från fordonet.
4

Applicera lite av det medföljande fettet till de medföljande bussningar krängningshämmare som kommer att gå på den nya Swaybar. Skjut de nya bussningarna på den nya krängningshämmaren.
5

Placera krängningshämmaren på bilen och skruva de två fästena i kroppen med bultarna. Bolt gungning Länkfältet slut på chassit. Dra åt alla muttrarna och sänk bilen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95201.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.