Hur man gör en passagerare van Into en Cargo Van

Cargo skåpbilar, ofta kallade kommersiella skåpbilar, är mycket användbart för företag. Om du just har börjat, och kan inte hitta en prisvärd last van, kan det gynna dig att konvertera en passagerare van till en last van. Du behöver bara lära sig vilka komponenter för att ta bort och hur man ska gå om att göra konverteringen. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
ersätter golv liner
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

samla alla verktyg och parkera din van i en lämplig arbetsyta, fri från distraktion. Stäng av motorn och koppla ur van batteri, du kanske måste ta bort vissa elektriska komponenter, beroende på utrustningen din passagerare van har
2

Ta bort de andra och tredje sätesraden.. De flesta last skåpbilar är seatless, med undantag för de två framsätena. De flesta andra och tredje sätesraden i skåpbilar monteras av golv fästen snarare än bultar, som framstolarna är. Du kommer att behöva hjälp med att lyfta sätena från van när de är fristående, sätena är ganska tung, särskilt säten
3

bort mattan från van.. Detta är valfritt, men tenderar mattan att vara ineffektiv för de flesta last ändamål. Matta revor, tårar och blir smutsigt alltför lätt. Använd en mattkniv för att ta bort den bakre mattan och lämnar mattan i framsätet om så önskas. Detta kommer att hålla dig från att behöva ta bort de främre sätena.
4

bort bakre mittkonsoll och mugghållare, om fordonet är utrustat med dem. Det är oftast inte nödvändigt att ta bort de inre sidoväggarna, eftersom de i allmänhet inte sticker ut tillräckligt långt för att ta bort lastutrymme.
5

Line bakre utrymmet av van med någon typ av golvbeläggning . Du kan använda en traditionell gummi golvskiva eller en enkel ark av trä eller metall. Målet är att täcka upp sätet parentes i baksidan av van, eftersom de kan hindra gods under transport. Du kan också linje den bakre golvet med en spray-i liner, såsom en Rhino liner. Spray-in liners liknar sängen liners i pickup bilar och är mycket tålig. Söka en professionell för att installera sprut-in liner om så önskas.
6

Koppla och ta bort eventuella elektronik i det bakre facket, såsom TV, radio och DVD-spelare. Dessa poster ger utmärkt bekvämlighet för bakre skåpbilar men är värdelösa i en last van.
7

Ta bort de bakre sidorutorna och ersätta dem med plåt. Även om detta är helt frivilligt, kommer det att förhindra tung utrustning eller last från att skada eller krossa glaset. Om du inte vill ta bort fönstren, kan du använda en skyddskåpa till den inre delen av glaset, såsom barer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94993.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.