Hur man byter stereon i en 2000 Honda Civic

Byta stereo i 2000 modellen Honda Civic är en av de bästa sätten som du kan förbättra kvaliteten på ljudsystemet och anpassa din Civic . Den stereon är förberett så allt du behöver göra är att köpa en kabelhärva som är förenlig med 2000 års Honda Civic ledningar och stereo som du installerar . Endast grundläggande verktyg är nödvändigt och mindre erfarenhet av elektronik . Saker du behöver
platt skruvmejsel
Kabelstam
Stereo mögel
Ny stereo
Visa fler instruktioner
1

Lossa låstungan genom dra den böjda metall handtaget bort från fliken. Gör detta till alla låsflikar längs kanten av instrumentbrädan på passagerarsidan .
2

Dra streck bort från ramen tillräckligt för att få tillgång till den bakre delen av lager stereo. Dra kablaget från baksidan av stereon . Addera 3

Lossa fästskruvarna från ramen av beståndet stereon och dra stereo från konsolen . Placera stereo mögel kit på plats och sätt i den nya stereon .
4

Anslut det nya kablaget i den bakre delen av den nya stereon . Plug motsatta änden av den nya kablaget i kabelstammen ansluten till Civic . Ersätt tankstreck till ursprungsläget på motsatt sätt som du tog bort det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84593.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.