Hur man programmerar en Keyless Remote för 1997 Saturn

Saturn Corporation grundades som en uppdelning av General Motors Company 1985. Känd för sina "no-bråka" priser och tillförlitligheten i sina fordon, tjänade Saturnus snabbt ett rykte om kvalitet. Många Saturn fordon erbjuder en keyless inresa funktion som gör att du kan programmera en liten fjärrkontroll för att låsa eller låsa upp makt dörrlås från ett avstånd. Programplaneringen för att synkronisera den keyless inresa fjärrkontrollen till din 1997 Saturn fordon är enkel. Saker du behöver
Saturn nyckel
Byglingstråd
Visa fler instruktioner
1

Sätt in nyckeln i tändningslåset cylinder av din 1997 Saturn fordon. Låt nyckeln vara kvar i "Off" tändningsläge.
2

Lokalisera Data Port i din Saturn. Observera att i 1997 Saturn S-seriens fordon, är Data Port placerad under förarsidan instrumentbrädan, ungefär knähöjd.
3

Undersök Data Port i 1997 Saturn fordon för att säkerställa att den innehåller lämpliga stift metall kontakt. Observera att de data port måste ha stift metall kontakt i "4" och "8" stiftpositionerna i för att du ska programmera en keyless inresa fjärrkontrollen till fordonet. Konsultera Data Port diagrammet ingår i avsnittet Resurser för mer information.
4

Använd en bygel för att ansluta "4" och "8" Dataport pins anslutning. Lämna bygel på plats tills du är klar med programmeringen fjärrkontrollen. Vänta på makt lås i din 1997 Saturn att automatiskt fylla i en låsning och upplåsning cykeln innan du fortsätter.
5

Synkronisera keyless inresa fjärrkontrollen till din 1997 Saturn fordon genom att trycka och hålla fjärrkontrollens "Lock" och "låsa upp" tills strömmen låser slutföra annan automatisk låsning och upplåsning cykel. Släpp "Lock" och "låsa upp" för att slutföra fjärrprogrammering processen.
6

Koppla bygel från "4" och "8" metallstift kontakten på Data port 1997 Saturnus. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95566.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.