Så att bygga anpassade Glasfiber stänkskärm nödraketer

Glasfiber stänkskärm nödraketer lägga en touch av drama för bilar och släpvagnar. De facklor sticker ut från resten av fender över hjulet en aning, som ändrar utseendet på fendrar. En fender flare kommer att ge något fordon utseendet av en klassisk bil. När du har gjort fender flare, kan du måla eller dekorera det som önskvärt att blanda med resten av bilen eller att sticka ut för extra drama. Saker du behöver
mögel Fender flare eller metall fender flare
milt rengöringsmedel
trasor arbete
Gel coat
Pensel
Läder arbete handskar
Glasfiber blad
Saxar
glasfiberharts
plastrulle
Gummiklubba
Borr med diamantborr bits
Visa fler instruktioner
1

Rengör flare formen med ett milt rengöringsmedel och arbete trasor för att eliminera damm, smuts och fett. Formen eller original fender bör inte fästas i bilen, så att du kan lägga glasfiber över hela delen. Täck formen med gelcoat för att skydda den ursprungliga ytan och göra det
2

lättare att ta bort glasfiber fender flare när den är färdig. Använd en pensel för att applicera gelen på formen. Låt gelen torka i 12 timmar.
3

Skär glasfiber ark i strimlor ca 2 inches bred. Bär arbetshandskar eller handskar läder för att skydda dina händer. Glasfiber partiklar är mycket irriterande när de får under huden.
4

Lägg ett lager av glasfiber ark inuti formen. Inte överlappar kanterna med mer än 1/3 av en tum.
5

Applicera ett lager av harts över glasfiber med en pensel eller skum rulle. Fyll i hålen hos hartset för att mätta hela arket. Omedelbart lägga ytterligare ett lager av glasfiber, sedan ytterligare ett lager av harts. Fortsätt att lägga lager tills du har en matta på ca fem lager av glasfiber.
6

Rulla en plastrulle över glasfiber ark för att fördela hartset jämnt och för att avlägsna eventuella luftbubblor mellan glasfiber ark. Låt massan torka i 12 timmar.
7

Applicera ett slutligt skikt av glasfiber harts till det översta lagret av fendern flare. Låt detta harts lager torka i 24 timmar.
8

Avlägsna fender flare från formen genom att trycka på kanterna med en gummiklubba.
9

Borra genom fender flare på den sida av fender där flare kommer att fästa till resten av fender. Gör hålen så stora som de skruvar som du tänker använda. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85630.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.