Hur man byter Keyless Remote på en 2006 Pontiac Grand Prix

Den Pontiac Grand Prix introducerades för första gången 1962 som en fullstor bil som erkändes i lyx-bilen genren också. 2006 kom tre varianter, Grand Prix, GT och GXP, var och en med en större motor än den förra. Bilen kom också med en valfri Keyless remote-system för inresa. Med denna fjärrkontroll kan du låsa eller låsa dörrarna samt kvitta billarm med en knapptryckning. För att ersätta en Grand Prix Keyless fjärrkontroll, måste du köpa en ny från en återförsäljare och sedan programmera den med en fungerande nyckel till bilen. Saker du behöver
fungerande nyckel
Ny fjärrkontroll
Visa fler instruktioner
1

Stäng av bilen, stäng alla dörrar och ta bort "Mall Pgm "säkringen ur säkringen blocket som sitter under huven på bilen, nära batteriet.
2

Sitt i förarsätet och stäng förarsidans dörr. Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid nyckeln till "Tillbehör". Nu bältet blinkar och sedan en ringsignal att höras mellan en och tre gånger.
3

Vrid nyckeln i tändningslåset från "tillbehör" till "Off" och sedan tillbaka till "tillbehör" inom en sekund.
4

öppna någon dörr på bilen och sedan stänga den igen. Du kommer att höra en klockringning som visar att du har angett programmeringsläget.
5

Tryck ner och håll "Lås" och "låsa" knapparna samtidigt. Fortsätt att hålla dem under 14 totalt sekunder, under vilken du kommer att höra två klockspel, en på sju sekunder och en på 14 sekunder. Dessa två klockspel indikerar att fjärrkontrollen är synkroniserad och programmeras resp. Upprepa detta steg för varje fjärrkontroll programmeras du vill.
6

Stäng av tändningen och ta ur nyckeln. Återgå till "Mall Pgm" säkring till säkringsplinten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84576.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.