Byggsats Cars

Har du någonsin drömt om att äga en Shelby 427 Cobra, Daytona Coupe eller klassiska Ferrari, men hade inte banken för att köpa en? Fast en gång styggelse för många enthusiaists har kit bilar sett en massiv ökning i kvalitet och prestige i de senaste åren, så även de som har råd klassikerna de replikeras är rädda för att köra dyra äkta varan på allmänna vägar. Kit bilar är bättre än de någonsin varit, och vissa kan även finansieras precis som en ny bil. Välj en bil


Kanske det svåraste om att bygga en modern kit bil är att välja den rätta. Factory Five och Superformance är de två största namnen inom dagens DIY bilmarknaden, och båda erbjuder utmärkta kopior av klassiska Ford superbilar. Men, det finns bokstavligen hundratals tillverkare i spelet idag, som erbjuder allt från Ferrari 360 Modenas byggda på Toyota MR2 plattformar till trekvarts skala big-riggar byggda på fullstora Ford lastbil ramar. Välj en.
Hjälpbilen

Som nästan alla satser beroende på någon sorts donator bil att bidra alla de stora drive-line-och fjädringskomponenter, plocka rätt en är av största vikt. Bärgning-titeln bilar är ett utmärkt sätt att få alla de delar du behöver till ett rabatterat pris. Det finns en viss kontingent av byggare byggsatsbil som faktiskt kommer att köpa en bärgning-titeln (havererade) Ferrari eller Lamborghini, och transplantera motorn och drivlinan i en kit-car replik av samma fordon. Sådana transplantationer suddar ut gränsen mellan en "riktig" supersportbil och en "falsk" en.

Naturligtvis innebär en annan för samma ändamål är att köpa allt nytt. Factory Five kommer att koppla upp dig med Roush eller Ford Racing för att köpa en helt ny motor och transmission, och kan även inkludera alla chassidelar för att göra användningen av en donator Mustang helt överflödig. Medan betydligt dyrare, kommer detta tillvägagångssätt ger vad som utgör en helt ny 1967 Shelby Cobra eller Daytona Coupe, helt täckt av ett två-års garanti.
Assembly

Montering tider och rutiner kommer att variera kraftigt från tillverkare och trim nivå önskas. De bästa kit bilar kan monteras i en helg (efter målningen är klar) med lite mer än handverktyg och en motor lyft. Mer obskyra kit kommer att kräva lite mer tid och kaross att göra allting, och att jämna ut karosseridelar för färg.

Genomsnittlig byggtid för en Factory Five Coupe är sex veckor till ett värde av tre-dagars helger , men de flesta byggsatser tar längre tid. Planerar att spendera ca $ 2.000 mer än kostnaden för givaren och kit själv för färg, sekundäraggregat, däck, tilldelningen och registreringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83611.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.